Släpp det som rökning vana idag med dessa effektiva strategier


Människor som börjar röka idag känner farorna till det, men de börjar ändå. Det är lätt att prata om att sluta röka, men att följa igenom kan vara extremt svårt. Denna artikel är avsedd för personer som verkligen vill sluta.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta bidrar till att öka oddsen för framgångsrikt och permanent sparkar din rökning vana. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

10 minuter

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på cirka 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Klipp inte under stress eller tryck: hitta ett annat sätt att hantera din stress. Du kan träna en gång om dagen, hitta nya hobbies eller kanske få massage. Försök att undvika ledig tid, och i stället hitta trevliga distraheringar. Att läsa, skapa eller besöka vänner fungerar bra.

Om du röker inne i ditt vardagsrum, rengör allt grundligt, när du bestämmer dig för att sluta. Rengör dina mattor, dina gardiner, dina kläder och dina möbler. Du bör även tvätta väggarna. Få lukten av rök ut ur allt i ditt hem. Att göra det hjälper ditt hem att sluta lukta som cigaretter och stoppa det från att vara en konstant påminnelse om de cigaretter du haft.

TIPS! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symptom som du normalt skulle röka. Pröva en förändring om du är van vid att ha den första cigaretten på morgonen med kaffe eller med cocktails i slutet av arbetsdagen. Att ha kaffe medan du är inne i bilen eller vistas bort från baren gör att du kan stoppa dina begär.

När du slutar röka, kom ihåg att processen blir svåra under den första veckan. De första fyrtioåtta timmarna av att sluta är när din kropp skjuter all den otäcka nikotin du har konsumerat. Därefter kommer du att uppleva huvudsakligen psykologiska begär. Det betyder att du inte kommer att ha något fysiskt trauma från att motstå de begärna.

Idag är dagen för att sluta röka! Försök inte skapa ett datum för att sluta för framtiden, gör idag dagen! Det har varit vetenskapligt bevisat att din kropp kommer att läka sig själv med tiden, vilket minskar risken för sjukdomar i samband med rökning. Du håller också din familj från att bli offer för begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

TIPS! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Tänk inte på att sluta för alltid; Istället fokusera på idag.

Regular Exercise

Gör ett träningsperspektiv en prioritet. Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, så börja en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Att få regelbunden träning kan också hjälpa dig att undvika den äldre komplikationen av viktökning. Den naturliga endorfiner övningen producerar kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Om du återkommer, kom tillbaka på rätt spår och håll dig klar att sluta. Även de bästa ansträngningarna och de bästa människorna misslyckas ibland. Identifiera var din svaghet gick fel och lär dig av denna incident innan du försöker sluta igen. Du kan segra nästa gång.

TIPS! Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett medel för att undvika cigaretter. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna.

Det kan vara till hjälp att bli av med påminnelser om ditt rökningsliv när du försöker sluta. Kasta ut tändare och askkoppar. Kasta dina kläder i tvätten och städa ditt hem för att eliminera rökstanken. Att göra detta kommer att förhindra saker som påminner dig om att röka från att utlösa ditt begär efter en cigarett.

I stället för att röka, träna. Efter att träna ut släpper kroppen endorfiner. Dessa får dig att må bättre och är en stor distraktion från cigaretter. Som en extra bonus kan träning hjälpa dig att påskynda förbättringarna i din hälsa och motverka viktökning.

Se till att du äter gott om frukt och grönsaker, såväl som nötter och frön när du håller på med att sluta röka. Att äta mat som är lågt i kalorier och friska hjälper dig att sluta röka på många sätt. Att ha en ersättning för att klara sig för att röka kan hjälpa till, särskilt om du håller din mun och händer upptagen. Den regelbundna konsumtionen av dessa särskilda livsmedel kan också minimera eventuell viktökning. Näringsämnena i dessa livsmedel kan till och med förbättra hur du känner under uttag.

TIPS! Vila är viktig när du slutar röka. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen.

Ring någon om hjälp och stöd när din viljestyrka försämras och du är nära att ha en cigarett. Oavsett om det kan vara en familjemedlem eller en vän, öppna upp och dela med dig vad du tycker om frestelsen du upplever. Den tid du spenderar i samtal med dem på telefonen kommer att ge en fin distraktion så ditt begär har tid att gå och du kommer att inse att du inte är ensam i hela processen.

Efter att ha läst den här artikeln vet du i ditt hjärta att sluta är möjligt. Du måste hålla upp din engagemangsnivå och fortsätta med de hälsosamma förändringarna du gör. Gör en ärlig ansträngning med hjälp av de råd du har läst här, och du kanske slutar röka för gott.Source link