Släpp din cigarettmiljö med dessa rökavbrottstips


Många människor har goda avsikter när det gäller att sluta röka, men få följer igenom med dem. Läs vidare för att lära dig tips om hur du kan sluta röka och vara en som gör det tidigare snarare än senare. Ta den här informationen och använd den för att sluta röka för alltid.

Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Endast 5% av de som försöker denna metod lyckas. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Genom att använda dessa hjälpmedel kommer dina ansträngningar att sparka vanan mycket lättare än det kommer att bli utan dem.

Bytesbehandling

Överväga nikotiners ersättningsterapi. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irritabel. En hel del begär är ganska överväldigande. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Människor som använder dessa produkter har dubbelt så stor sannolikhet att sluta för gott som de som går kallt kalkon. Använd inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.

Tips! Om du har en önskan om att sluta röka, bör du överväga att prova hypnos. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

Få mycket stöd. Frigör inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa personer för stöd. Att gå med i en supportgrupp är en annan bra idé. Ibland kan man prata med någon som upplever samma situationer som du är, kommer att hjälpa dig att fortsätta.

Tänk på de platser där du brukade regelbundet ha en cigarett och sedan undvika dem. Försök ändra dina aktiviteter under dagen för att undvika situationer som du associerar med att röka. Att byta till örtte eller inte gå till baren kan hjälpa dig att undvika dina begär medan de är värsta.

När du slutar röka, kom ihåg att processen blir svåra under den första veckan. De första 48 timmarna av att sluta är när din kropp skjuter all den otäcka nikotin du har konsumerat. Efter det kommer du att uppleva huvudsakligen psykologiska begär. Det är fortfarande svårt att hantera, men det blir gradvis lättare.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerade.

Förhöj inte ditt slutdatum eftersom detta borde ske omedelbart. Ange inte ett datum i framtiden som hänger på något annat, börja idag och skapa planen och säkerhetskopiorna som du behöver vara framgångsrika. Detta kommer att hindra dig från att ändra sig och senare, och ge dig ett försprång på att vara en quitter. Att sluta hindrar också de som omger dig från att andas in i andrahandsrök, vilket är en annan viktig anledning att sluta.

Du kommer att kunna försäkra dig om dina kvarvarande dagar och år, eftersom du vet att rökning inte längre är något du behöver göra. Sätt informationen i denna artikel i praktiken för en hälsosammare, lyckligare du!Source link