Släpp din cigarettmiljö med dessa rökavbrottstips


Rökning ruinerar din livskvalitet. Det kan också orsaka många allvarliga hälsa dramatiskt. Du kan vända alla rökningens negativa effekter i samband med rökning genom att sluta.

Att lägga saker på papper kan ändra din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa dig att vara motiverad, liksom att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Se till att du kommer ihåg att ta processen en dag då. Att sluta röka är en lång process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Tips! Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ta med dig. Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

Gör en lista över metoder du kan använda för att avsluta. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina egna sätt att få saker gjort. Det är väldigt viktigt att ta reda på vilka sätt som fungerar bäst för dig. Att skapa denna personliga lista gör det här.

Motion kan gå till en mycket effektiv stressavlastare. Om du är out of shape eller dålig hälsa, börja långsamt med några promenader. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, inklusive några anti-depressiva läkemedel.

TIPS! När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och känslomässiga utmaningar du kan uppleva när du slutar.

Tala med en läkare om att sluta röka. En läkare har tillgång till resurser som du inte känner till.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka. Du kan också överväga att gå med i en supportgrupp.

Till exempel, om du går en hel vecka utan rökning, gå ut på bio. Efter en tobaksfri månad kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Tips! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan att släcka din första så länge som möjligt. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan prova nya hobbies, massage eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskningar är i topp. När du har lite ledig tid, distrahera dig själv med vänner, som bra böcker, så du tänker inte på att röka.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta kan vara ett effektivt sätt att underlätta processen för att eliminera rökning. Försök vänta minst en timme efter att du vaknar innan du har din första cigarett för dagen. En annan metod att använda är att bara röka en del av din cigarett för att hjälpa dig att minska gradvis.

Sätt den här listan i kylskåpet och titta på den varje dag.

Tips! Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Hitta support via olika forum och meddelandekort. Du hittar ett överflöd av webbplatser skapade för att hjälpa människor som sparkar vanan. Det kan vara till hjälp och informativ för att du ska jämföra dina strategier med andra.

Det är lätt att berätta för dig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårt arbete, vilket raderar allt ditt hårda arbete. Kom ihåg att även en cigarett kan starta om fel väg.

När du slutar röka, börjar din lungkapacitet förbättra och du börjar börja träna lättare. Riktig fysisk träning kan också hjälpa dig att hålla din kroppsviktökning. Endorfiner övning producerar kommer också öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Tips! Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, deprimering eller frustration.

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i framtiden. Du kan segra i samma situation nästa gång.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta smoing. Det finns ofta känslomässiga skäl som gör att du vill röka. Om det är upptaget kan du förlora uppmaningen att lysa upp eller bättre kunna styra den.

Djupdreatning

TIPS! Avsluta långsamt genom att minska Numret du röker över tiden. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter.

Prova djupt andning om du försöker avvärja ett begär för cigaretter. Detta ger dig chansen att fokusera på alla de skäl som du verkligen vill sluta. Det kan också hjälpa till med att få mer syre i dina lungor, och detta kommer att uppdatera dig. Djup andning kan snabbt och enkelt läras.

När du slutar röka är det viktigt att du inte bestämmer dig om att ge dig upp. De flesta som slutar för bra har gjort flera försök tidigare innan de lyckades i slutändan. Om du upplever ett återfall, se varför du hade återfallet, men gå upp och gå vidare.

Tänk på vad du kan möta när du först slutar röka. De flesta som misslyckas med att sluta, återvänder till vana inom några månader från att börja försöka sluta. Det kan vara väldigt frestande att få en cigarett när du befinner dig stressad eller trött. Se till att du förstår de saker som provocerar dina uppmaningar och frestelser.

TIPS! Håll din motivation att sluta röka i ditt sinne och syn hela tiden. Du kan lägga motivationsmeddelanden på ditt kontor, eller ha ett smycke som representerar dina mål.

Du kan ersätta rökningstiden genom att delta i träningsrutinen istället för att röka. Eftersom din kropp skadar skadorna genom att röka, kommer din kropp att belöna dig med mer energi. När du stärker din kropp genom träning, kommer du inte troligt att du vill förstöra detta genom att sluta röka igen.

Ta dig tid att reflektera över varför du vill sluta röka. Skriv ner och håll papperet med dig i fickan. När du har ett lust att röka, hänvisa till det här papperet och titta på orsakerna till att du ville sluta.

Även om tanken på att sluta röka ofta är skrämmande är fördelarna för din hälsa väl värda insatsen. Förhoppningsvis har den här artikeln givit dig den instruktion och inspiration du behöver för att slutligen sluta röka. Varför inte prova några av dessa tips idag?

Tips! Håll dig borta från de situationer där du skulle bli frestad att röka. Ändra din rutin om det alltid medförde en rök.

Massor av folk vill förstå ämnet Array men vet inte vart man ska börja. Tack och lov kom du till rätt ställe för att hjälpa dig att komma igång med lärandeprocessen. Börja använda informationen som du har lärt dig om från den här artikeln.Source link