Släpp din cigarettmiljö med dessa rökavbrottstips


Du kanske tror att sluta röka kräver att du fördubblar viljestyrka så att du aldrig ger dig frestelse eller vidrör en cigarett igen. Detta tillvägagångssätt kan fungera, men det kan vara lättare än det. Det finns olika hjälpmedel och tekniker så att du kan sluta röka för gott.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. Supportgrupper kan hittas på rekreationscenter, gemenskapskollegor eller kyrkor lokalt.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och känslomässiga belastningen du kan uppleva.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka att stanna hos dig.

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. Tänk inte på framtiden. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg i taget och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

Be din läkare att hjälpa dig sluta röka. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Fråga också din läkare om en lista över stödgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

TIPS! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första som så länge som möjligt. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te.

Gör en studie av vad som triggar din rökning och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Få en annan distraktion då.

Försök inte göra det själv. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana. Överväg att gå med i en supportgrupp. Dina kollegor kommer att veta exakt vad du går igenom och kunna erbjuda hjälp och råd.

Tänk alltid på din motivation. Ställ motivativa post-it-anteckningar på uppenbara ställen och överväga att ha på sig något som påminner dig om din önskan att sluta. Hur som helst kan du hitta den här visuella påminnelsen som är användbar i ansiktet av frestelse och begär senare.

TIPS! Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i ditt arbete för att sluta röka. Träning är också en bra stressavlastare.

Många människor njuter av stöd från onlinemiljöer och diskussionsforum. Det finns många olika webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att röka. Det kan vara till hjälp att prata med andra rökare om de olika sluttekniker som de har försökt. Dessutom kommer de som slutar att gå igenom samma slags kampar som du kan uppleva, emotionellt och annars.

Efter att ha tittat på tipsen ovan har du nu idéer som hjälper dig att sluta röka och njuta av livet mer . Även om det inte är realistiskt att förvänta sig att du aldrig kommer att bli frestad att röka efter att du bestämt dig för att sluta, borde du lättare kunna sluta om du använder de tips du just läste.Source link