Släpp din cigarettmiljö med dessa rökavbrottstips


Som rökare tror du förmodligen att du slutar en gång för att undvika allvarliga hälsoproblem. Ingen rökare kommenterar någonsin för en annan om de fantastiska vitaminerna och näringsämnena som de får i sina cigaretter. Du kommer att ha problem med att hitta en icke-rökare som vet det första om att sluta. Men en ex-rökare kan visa dig vägen. Ta dig tid att läsa råd från några som har gått i dina skor.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Genom att göra denna lista kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

TIPS! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista över plusser och minuser om att stoppa. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. En stor majoritet av rökare som försöker sluta kalla kalkon misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer troligt.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov. Dessutom är det lätt att buka för frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddade i ditt sinne.

För att hindra dig från att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för godis eller karbadladda livsmedel. Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, viktökning som ofta är förknippad med rökningstopp. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs vägen. Om du kan gå en hel vecka utan att röka en enda cigarett, belöna dig själv med en ny skjorta eller en filmbiljett. Ett annat mål kan vara att göra en hel månad rökfri. När du uppnår det målet, ge dig en trevlig middag ute på en speciell restaurang. Därefter öka din belöning långsamt tills punkten har uppnåtts att du inte tänker på att röka längre.

Älskade Ones

TIPS! Ta din resa en dag i taget. Avsluta kan vara en lång process.

Om du verkligen bryr dig om dina nära och kära, bör du sluta röka så fort du kan. Secondhand rök är farlig, och en känd orsak till många typer av cancer och andra allvarliga hälsoförhållanden. Din hälsa och hälsan hos de du älskar kommer att förbättra dramatiskt när du slutar. Inte bara kommer du att rädda ditt eget liv, du kommer att hålla dina nära och kära friska.

Klipp tillbaka innan du avslutar. På så sätt kan du komma igång med dina ansträngningar för att sluta röka. Det är klokt att hålla av i minst 60 minuter innan du har den första cigaretten varje dag. Försök röka bara en halv cigarett för att minska rökning.

En av de bästa sakerna du kan göra för att hjälpa dig att sluta är att inte svika om du har ett återfall i dom. Många tidigare rökare misslyckades med sitt första försök att sluta. Sluta röka och gör en stark insats för att undvika att börja om så länge som möjligt. Om du misslyckas och har en cigarett, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Avsluta varje gång du startar om och lär dig av dina misstag. Så småningom kommer du att bli bra på att göra detta, och du kommer att sluta och inte gå tillbaka.

Tips! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser.

Människor som inte röker kommer aldrig att förstå varför du fortsätter att röka, oavsett de farliga effekterna. Dessa människor kan inte förstå hur verkligt svårt det är att bryta en missbruk. Du kommer att finna att råd inom denna artikel genereras av ex-rökare. Applicera de idéer som nämns här i ditt liv för att hjälpa dig att sluta röka.Source link