Släpp din cigarettmiljö med dessa rökavbrottstips


Med vårt nuvarande samhälle är det ibland svårt att hitta vägen till att vara en icke-rökare eftersom det finns olika påtryckningar och influenser som gör det möjligt för en person att fortsätta att röka. Men du behöver inte längre känna dig ensam, eftersom du kan använda tipsen i den här artikeln som ett verktyg för att äntligen sparka röken vana.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

TIPS! När du känner trängsel för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

Sluta rökaSource link