Släpp din cigarettmiljö med dessa rökavbrottstips


Det är inte ovanligt att hitta rökare som inser riskerna och problemen med att röka, men många människor stannar fortfarande vanligt. Det är lättare att säga att du vill sluta än det är att faktiskt göra det. Den här artikeln är avsedd för bra.

Att ta upp problemet skriftligt kan ändra hela ditt perspektiv. Detta kan hjälpa dig att hålla dig motiverad, och kan till och med sluta göra dig lättare eftersom du kan förbli fokuserad.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Varje person uppnår sin egen väg. Du måste ta reda på vad som fungerar bästa tekniker för dig själv och din livsstil. Skapa din egen lista gör just det.

TIPS! Försök att sluta röka med hjälp av den metod som är lättast för dina behov. Försök aldrig att sluta med kall kalkon.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefon måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter , så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Tala med dig om du planerar att sluta röka. Din läkare kanske kan föreslå att du slutar resurser du inte gör.

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

Du kan till exempel bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. När du har gjort det en månad kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att bekräfta dina framsteg tills du glömmer trangen att röka.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett märke av cigaretter. Överväg att byta till ett varumärke som du inte tycker om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kommer att få dig i dina ansträngningar att sluta.

Håll dig borta från platser eller symtom där du normalt associerar med rökning.

TIPS! Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. När du håller dig på senare nätter blir du sårbar för att ge dig din cigarettbehov.

När du slutat röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Regelbunden aktivitet hjälper dig också att hålla din kroppsvikt under kontroll. De naturliga endorfiner som frigörs under träning kan i viss mån uppfylla dina nikotinbehov.

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i framtiden. Du kan hitta seger i ditt nästa försök att sluta röka.

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Om du gör detta kan du se till att du inte kommer påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

TIPS! Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel.

När du försöker bryta rökningens vana, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, frön, frön och nötter . Att äta mat som är lågt kaloriinnehåll och hälsosam hjälper människor att sluta av många skäl. Till exempel, ständigt har något att göra med dina händer och mun kan beteendemässigt ersätta rökningens rörelser. Att äta denna typ av regelbunden bas kan hjälpa till att minska all vikt som du kan få. Vitamininnehållet och näringsämnena i dessa livsmedel kommer att minska obehagen vid uttag.

Djup andning

Försök med djup andning om du försöker avvärja ett begär för cigaretter. Detta ger dig chansen att fokusera och komma ihåg varför du slutade i första hand. Det kommer också att tvinga lite syre i dina lungor vilket gör att du känner dig uppdaterad. Djupa andningstekniker kan utföras var som helst och enkelt läras.

TIPS! Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irriterad.

Många som slutar röka, bär hårt godis eller tandkött med dem av den anledningen. Några andra upplever lindring med elektroniska för att hjälpa dem att sluta röka.

Du kan njuta av en vanlig träningstid. Om din kropp rysar sig av skadan som görs av rökning börjar du se bättre träning och energi när du tränar. När din kropp återhämtar sin styrka från din nya träningsplan, kommer du att vilja ha cigaretterna mindre och mindre.

Som du har lärt dig från den här artikeln, kan du sluta röka om du ansöker själv. Det viktigaste du måste göra är att vara stark, bestämd och redo att hålla dig med din målplan. Om du följer rekommendationerna från den här artikeln kommer du också att kunna avstå från din rökning vana för gott på nolltid.

TIPS! Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, låter dem veta att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp.

Många vill önska sig att bli mer kunniga om Array, men de kanske inte vet hur man gör det. Du har hittat den information du behöver för att komma igång, här i den här artikeln. Nu kan du sätta de olika sakerna som har gått bort här för bra användning.Source link