Släpp din cigarettmiljö med dessa rökavbrottstips


Att sluta röka vanan är skrämmande även för de människor som har den starkaste viljan att lyckas. Även om du är motiverad att sluta får du fysiska och psykologiska belöningar för rökning, och det kan vara svårt att ge upp. Om du hoppas kunna kasta dina cigaretter permanent, kommer rådet i den här artikeln att komma igång.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utför någon träningsrutin.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma sig för att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter mot den faktiska vanan att röka.

För att sluta röka framgångsrikt måste du vara upptagen att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta. Ofta misslyckas det med att sluta röka, eftersom de inte motiveras ordentligt eller inte har en säkerhetskopieringsplan när cravings sätts in. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.

Fira varje milstolpe längs din väg att sluta, välja små belöningar du njuter av. Till exempel, gå till en film efter en vecka att du inte röker. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i taget tills rökning inte längre är i ditt sinne alls.

Sluta röka

Sluta röka inte bara för din hälsa utan också för hälsan hos alla runt omkring dig. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. Om du slutar röka tar du bort begagnad rök från dina nära och kära liv. Inte bara kommer du att bli friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att vara friskare.

Som du har läst behöver det inte vara omöjligt att sluta röka för gott. Genom att tillämpa förslag från den här artikeln kan du göra din rökning vana en sak från det förflutna. Du kan överraska dig själv vad du kan uppnå när du har beslutsamhet.Source link