Släpp din cigarettmiljö med dessa rökavbrottstips


Trots att alla vet hur dödliga cigaretter är är det fortfarande ganska utmanande att ge upp dem. Om du är rökare som vill sluta, kan det enda som håller dig tillbaka är rätt incitament eller rätt råd. Följande tips hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna avsluta med framgång. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa in långsiktiga mål.

TIPS! Om du är beredd att sluta röka, försök hypnos. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många.

Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stressen. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

10 minuter

Fördröjning taktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta som du behöver.

TIPS! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. De bör också veta att nikotinuttaget kan påverka ditt humör i början, vilket gör att du verkar oskaraktiskt korthärdad eller grumpig. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så det är viktigt att du har stöd av dem som är nära dig just nu.

Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irriterad. Nikotintraver kan vid tiden vara överväldigande. Terapier som nikotinersättningsterapi kan vara till hjälp. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan dubbla framgångsgraden för att sluta. Använd inte dessa produkter om du för närvarande rökning.

En bra anledning att sluta är för människorna nära dig. Secondhand rök kan negativt påverka sin övergripande hälsa och skada lungorna. Genom att sluta röka minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och dina nära och kära.

TIPS! Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Planera hur du lyckas hantera stress. Undvik frestelsen att lysa upp när du är stressad. Detta är ett vanligt svar hos dem som regelbundet röker. Om du gör en plan på plats för att hålla dig från att ge in för dessa frestelser, kommer du att vara mer benägna att inte fånga en snabb rök. Att ha flera idéer att falla tillbaka om den första inte hjälper tillräckligt är en ännu bättre plan.

Som ett extra incitament för att hjälpa dig att ge upp din rökning vana, tänk på din familj och vänner vars liv skulle vändas upp och ner om ditt liv förkortades av denna farliga vana. Endast i USA är cigarettrökning ansvarig för 20 procent av alla dödsfall. Bli inte en statistik.

När du är frestad att röka, berätta själv: "Nej. aldrig. Jag kommer inte att ta en enda puff. "Ibland kanske du tror att en liten cigarett kommer att bli bra, men bara en enda puff kan göra att alla dina framsteg går i spill. Tänk på hur skadlig att bara en cigarett kan vara innan du ens har ens begäret.

TIPS! Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration.

Passar och ha kul! När du slutat röka är träning mycket fördelaktig och hjälper din lungkapacitet att förbättras. Att upprätthålla ett regelbundet schema med aktiviteter hjälper till att skydda mot besvärlig viktökning. De endorfiner som släpps under träning kan i viss utsträckning uppfylla dina nikotinbehov.

Att sluta röka kan vara en seriös utmaning för många, men med kunskap om beprövade tekniker kan det bli mycket lättare. Att avsluta kommer att bli mer hanterbart bara genom att använda det du har lärt dig här. Du kan använda de tips som har tillhandahållits för att förbättra hälsan för både dig och din familj.Source link