Släpp din cigarettmiljö med dessa rökningstips


Behovet av att ge en nikotinberoende kan leda till besvärliga sociala situationer. Om du arbetar inomhus, är du tvungen att röka utomhus oavsett väder. Du är i huvudsak kedjad till dina cigaretter hela dagen, och att vara borta från dem kan vara en kamp. Fortsätt läsa artikeln om du vill stoppa den här mycket pinsamma vanan. Följande artikel innehåller en hel del användbara tekniker du kan använda när du försöker sparka vanan.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

TIPS! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att sluta röka är en lång process.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Alla använder olika metoder för att göra saker. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och styra nikotinbehov.

Stay Committed

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närma sig den riktiga tankegången. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka ursprungligen.

Om du är trött på att bli styrd av ditt behov av att ha en cigarett, är du redan halvvägs för att stanna. Rådgivning i ovanstående artikel ska ge dig resten av den information du behöver för att eliminera denna dåliga vana för gott. De tips och förslag som nämns i den här artikeln hjälper dig att göra just det.Source link