Släpp din cigarettmiljö med dessa rökningstips


Många inser att rökning inte är bra, men de bestämmer fortfarande att göra det. Det är mycket lättare att säga att du vill sluta än det är att faktiskt göra det. Denna artikel kan hjälpa dig att lära dig om att sluta röka för personer som verkligen vill sluta.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Även om du slutligen släpar, kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med community college för att hitta dessa supportgrupper.

TIPS! Se till att du går om det ett steg i taget. Avsluta kan vara en lång process.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Att avsluta är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du delar den här informationen med dem som är närmast dig kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Detta kan eventuellt vara den extra motivation du behöver för att vara motiverad och faktiskt sluta.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler långsiktiga mål när du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Det kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

TIPS! Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig från att röka och förbättra din hälsa. Träning kommer att göra din stress försvunnen.

Se till att du får gott om vilopaus när du försöker sluta röka. För många individer ökar cigarettbehov under sena nätter. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, som vissa antidepressiva medel, några anti-depressiva läkemedel.

Sluta röka

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Din läkare kan också styra dig för att stödja grupper, program och andra resurser som hjälper dig.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Ta dig till exempel en film efter en vecka att vara rökfri.

De flesta människor slutar inte röka första försöket. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du återkommer, sätt omedelbart ett andra slutdatum. Håll bara sluta och gå längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

Du måste göra allt för att hålla din beslutsamhet och motivation i sikte hela tiden. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor eller ha på sig ett armband som symboliserar dina avsikter.

Nu är det lika bra att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, gör bara idag din dag att sluta. Att sluta idag kommer att sluta med att du buktar för en försvagande eller dödlig sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Att byta cigarettbandet du röker kan hjälpa dig att sluta. Gå med en cigarett som inte smakar väldigt bra. Båda som begränsar antalet cigaretter du röker och inte inhalerar medan du röker kan hjälpa dig att sluta. Detta kommer att hjälpa dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.

Lungkapacitet

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättras. Regelbunden träning kommer också att bidra till att avvärja en del av den sannolika viktökningen. De endorfiner som släpps under träning kan uppfylla dina nikotinbehov till ett träningspass hjälper dig att hålla kanten av medan du drar ur nikotin.

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Om du gör det kan du se till att du inte påminner om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Sluta bara röka om du verkligen vill sluta. Stopp är där du måste börja. Det här är en enkel lösning att sluta, men det är inte alltid lätt. Denna metod kan verka lite hård. Det har visat sig vara mycket effektivt, på lång sikt.

TIPS! Försök hitta en supportgrupp online, det finns många forum tillgängliga. Det finns många platser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning kommer också att bidra till att öka din ämnesomsättning för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

Som du kan se, om du verkligen försöker kan du sluta röka. Det är viktigt att du förblir beslutsam och följer alla planer som du bestämmer dig för själv. Med de råd du har lärt dig här kommer du att leda en rökfri livsstil för länge.

Blåa widgets är ett komplext ämne, varför du bör ta dig tid att undersöka det lite mer. Denna artikel har gett mycket information om Array. Det är upp till dig att tillämpa de idéer du har granskat.