Släpp din cigarettmiljö med dessa rökningstips


Nästan alla som röker inser att de borde sluta. Skryter någon om alla de fördelar som rökning har medfört? Det kan vara svårt för en icke-rökare att förstå hur svårt det är att sluta, och det är där ex-rökaren blir expert. Fortsätt läsa för att se vad som fungerar för att sluta.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Att lägga ner någonting ner i skrivelse kan ändra hela ditt perspektiv. Dina ansträngningar blir enklare på det här sättet eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

TIPS! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom.

Var lätt när du slutar röka. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Det finns en mycket stor chans att du börjar röka igen om du gör det. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

Sluta röka

För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utforma en lista med dina skäl för att göra det. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

TIPS! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Det är en stor process att sluta röka.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. En läkare kan också ge dig information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som kan öka sannolikheten för framgång med att sluta.

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Avsluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

Tala med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare kommer sannolikt att ha tillgång till resurser som du inte känner till för att hjälpa dig att sluta. Din läkare kommer också att kunna skriva en recept på medicinen för att hjälpa dig att sluta röka, om han eller hon känner att det är nödvändigt.

Nonsmokers kan aldrig förstå varför du skulle fortsätta att röka cigaretter, trots alla de allvarliga hälsoskador som rökning orsakar. Dessa människor kan inte förstå hur verkligt svårt det är att bryta en missbruk. Denna artikel drar från de tekniker som har fungerat för andra rökare. Använd deras idéer och erfarenheter för att göra din dröm att sluta en verklighet.Source link