Släpp vanan med dessa enkla steg


Många tycker om att sluta röka men är så säkra att de kommer att misslyckas att de aldrig ens försöker. Med en positiv utsikt och de råd du får i denna artikel kan du avsluta med framgång. Använd dessa tips i din plan för att sluta röka, och du kommer att lära dig att det är lite enklare än du först trodde.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. Tänk inte på framtiden. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Siktmål

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag vid en tid. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Det här kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och avleda dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gym. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Gå en lång promenad varje dag, eller spela en sport. Utöva inte utan att rådfråga din läkare om vad som är säkra och lämpliga övningar för dig.

Tips! Sluta röka ett steg i taget. Att sluta kan vara en lång process.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Det finns oftast färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. Att sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och kontrollera nikotinbehov.

Medan du slutar röka, låt dig själv få en belöning när du når vissa milstolpar. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Slutligen, när rökning är borttagen från ditt sinne, få en stor behandling.

Sluta röka

Tips! Fortsätt försiktigt på en dag när du arbetar för att sluta röka. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag.

Många människor vill sluta röka, men många kan inte göra det. De som lyckats sluta röka brukar ha ett steg för steg plan, och en del bra motivation och stöd för att hålla dem på väg. Vad du har läst i den här artikeln bör vara användbar när du börjar processen att sluta.Source link