Släpp vanan med dessa enkla steg


Du vet att du kommer att dra nytta av hälsan och på andra sätt när du slutar röka. Håll dem i åtanke, och samla också in hjälpsamma tekniker och tricks, som de här i den här artikeln, för att hjälpa dig på vägen. Med hjälp av dessa idéer kan du bli framgångsrik.

Om du vill ge in efter ett begär, sätt av det så länge som möjligt. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en stor skillnad under året.

Sluta röka ett steg i taget. Vägen till stopp är bara en process. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu.

TIPS! För att öka sannolikheten för att du lyckas sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala utseende.

För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Detta uppnås när du skapar din egen lista.

Fördröjningstaktik

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

Tips! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Genom att förmedla människorna nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

Eliminera de utlösare du associerar med rökningssigaretter. Ta inte del av specifika beteenden som kan öka din uppmaning att röka. Kom upp med något som kan distrahera dig vid dessa tillfällen.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. Tänk på orsakerna till att du slutar och du kan fortsätta att vara engagerad.

Klipp tillbaka innan du avslutar. Att vidta stegvisa steg är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål att sluta. Vänta så länge som möjligt att få din första cigarett på morgonen. Du kan också röka bara hälften av din cigarett varje gång du går för en rök som hjälper dig att skära.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Se till att matcha din lista med din unika personlighet.

Om du misslyckas med att försöka sluta röka första gången, bli inte avskräckt. Se misslyckandet som ett steg på din resa till framgång. Ta reda på orsakerna till din grottning, lära av den och försök sedan sluta igen. Försök igen, och du kommer att lyckas längs vägen.

Rökning är mer attraktiv för dig i stressstunder? Om du har gjort det här tidigare måste du hitta nya hanteringstekniker för dessa tider. Meditation eller yoga är hälsosammare alternativ du bör titta på.

Du vet många fördelar som härrör från att sluta röka. Men även dessa fördelar kanske inte räcker för att motivera dig och det är där tipsen från artikeln ovan kan hjälpa dig. Applicera denna information när du behöver slå ett begär eller motivera dig själv för att hålla dig på kursen. Snart kan du börja njuta av livet för en glad, frisk icke-rökare.

Tips! Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka.Source link