Släpp vanan med dessa enkla steg


Många rökare önskar att de kunde sluta. Ändå är det mycket lättare sagt än gjort och alla de människor som vill sluta sluta hålla sig i vanan. För att lära dig mer om rökningstoppning, fortsätt läsa!

Om du vill hålla sig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som kommer med att sluta. Tänk på att din kropp kommer att gå genom ånger, så det kommer att krävas mat som galen.

Sluta röka

Få stöd av dina nära och kära, så att du kan sluta röka lättare. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Du kanske vill prova nikotinersättningsterapi. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Cravings som dessa är distraherande och överväldigande. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till med dessa känslor. Människor som använder dessa produkter har dubbelt så stor sannolikhet att sluta för gott som de som går kallt kalkon. Använd inte nikotinersättningsprodukterna om du fortfarande röker cigaretter.

TIPS! Få hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan påverka dina ansträngningar negativt.

Att ge upp tobak kommer att gynna dina nära och kära. Secondhand rök kan orsaka cancer och andra stora hälsokomplikationer. Genom att minska den rök som du genererar med dina cigaretter, minskar du den mängd begagnad rök som du har utsatt dina nära och kära för. Att sluta röka nu kommer att göra dig och alla omkring dig friskare.

Ändra andra efter eget val att ge upp cigaretter. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig genom tuffa tider. Ett bra stödsystem är ett viktigt verktyg. Detta ökar dina chanser att lyckas avsevärt och tar dig till var du vill.

Skapa en incitamentsplan för dig själv. När du når ett av dina mål, belöna dig själv. Skriv ner en lista över belöningar du tillåter dig själv när du har slutat röka för en dag, en vecka och en månad. Se till att du kan se den listan varje dag. Detta kommer att hålla dig motiverad när det är svårt att vara på rätt spår.

Tips! När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Du kommer sannolikt att stöta på olika hinder eller triggers – förbli engagerade i ditt mål! Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

Som det anges i denna artikel är det möjligt att sluta röka. Allt du behöver göra är att tillämpa dig så mycket du kan. Nyckeln är återstående bestämd och håller sig till de planer du själv gör. Genom att göra detta samt dra fördel av de tips du har lärt dig här kommer du att kunna slutligen sparka din rökning vana.Source link