Släpp vanan med dessa enkla steg


Många tror felaktigt att sluta röka innebär att man slänger cigaretterna bort och vill att de ska sluta. Medan dessa saker kan hjälpa dig att sluta, behöver det inte vara så svårt. Det finns många olika tekniker som kan hjälpa dig att sluta röka.

Se till att du slutar ett steg vid den tiden. Att sluta röka är en lång process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, som hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Det här får du att behålla dig på det raka och smala.

TIPS! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att avsluta. Varje person är unikt sätt att ta hand om saker gjorda. Du måste göra vad som fungerar för dig själv och din livsstil. Att skapa denna personliga lista gör det här.

Genom att berätta för dig att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte fungerar första gången, fortsätt att upprepa det som du behöver.

Du bör inte försöka att ta på sig hela bördan att röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp.

Tips! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Att sluta kallt kalkon kanske inte är framgångsrik.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan prova nya hobbies, hålla en journal eller ansträngande övning under höga krav. När du har lite tid, försök omgärda dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, böcker och spel eller läsa en bok.

Secondhand smoke kan påverka hälsoproblemen. När du slutar minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för den farliga sekundärrökningen. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och de som älskar dig friskare.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett varumärke cigaretter. Överväg att byta till ett varumärke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta är ett litet steg mot att ge dem upp.

TIPS! Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

Positiv Outlook

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Tänk på att förbättringen i ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du slutar röka. Tänk på att andan inte luktar så illa, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, kan en positiv utsikter också vara mycket kraftfull.

Håll dig fri från situationer där du skulle bli frestad att röka.

Tips! Berätta för din älskade de som du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och hålla dig motiverad.

Nu är det lika bra att sluta röka. Försök inte skapa en dag för att sluta för framtiden, gör idag dagen ! Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Detta hindrar dig också från att såra andra med andrahandsrök.

När du slutar röka, börjar din lungkapacitet att förbättras och du börjar börja träna lättare. Regelbunden motion hjälper dig också att avvärja eventuell vikt under kontroll. Endorfiner övning producerar kommer också att öka din nikotin cravings i viss utsträckning.

Bli av med askor och tändare i ditt hem. Tvätta dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Om du gör det kan du se till att du röker från att utlösa ditt begär efter en cigarett.

Tips! Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Gör dina mål mycket korta och uppnåbara – en dag i taget.

Många människor som försöker sluta röka gillar att bära runt hårt godis eller tuggummi med dem. Andra får snabb lindring från elektroniska cigaretter.

Du borde nu ha en arsenal tips för att hjälpa dig sluta röka. Medan det är orättvist att säga att du aldrig kommer att kräva en annan cigarett, som handlar om stoppet, och dess frestelser, kommer att vara mer acceptabla med hjälp av de tekniker du just har lärt.

Om du var orolig innan du läste den här artikeln, vet du nu Att Array är inte så svårt att räkna ut. Du kan ta reda på mycket mer bra information om genom att utforska ytterligare resurser. Denna artikel fungerar som ett fönster in i den breda världen av. Applicera alla de råd och tips du har lärt dig och börja på vägen till framgång.Source link