Släpp vanan med dessa enkla steg


Många rökare försöker sluta men ge upp när de stöter på svårigheter. Avsluta kan hända om du är positiv om det, så försök använda tipsen nedan för att komma igång. Om du använder dessa tips kommer du snart att lyckas sluta röka.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom, så att du lättare kan sluta röka för gott.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma sig för att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att ge upp nikotin är en långsam process. Tänk inte för långt framåt i tiden. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Din läkare kan också presentera dig för ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer sannolikt att du kommer att sluta.

Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

Nikotinutbyteterapi

En av de bästa metoderna att sluta Rökning är att använda en nikotinersättningsterapi till hjälp när du slutar. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. En hel del begär är ganska överväldigande. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Studier har visat att personer som använder nikotinutbytesbehandling dubblar sin chans att lyckas. Använd inte dessa produkter om du för närvarande rökning.

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig själv ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt att du slutar.

TIPS! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Avsluta är en process.

Få mycket stöd. Få stöd från din familj och dina vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om det hjälper dem att uppnå det målet. Tänk på att gå med i en supportgrupp i ditt område. Dessa människor kan erbjuda empati samt hjälp med insikter i processen.

Många människor vill sluta röka, men ändå försöker så få av dem faktiskt. De som lyckats sluta röka brukar ha ett steg för steg plan, och en del bra motivation och stöd för att hålla dem på väg. Informationen i den här artikeln ger dig den information som behövs för att skapa en bättre plan för dig själv, och kanske hjälpa dig att hålla fast vid den.Source link