Släpp vanan med dessa enkla steg


Din familj har bett att du försöker sluta röka. Din läkare vill ha samma sak från dig. Du kommer också att upptäcka att din försäkringsleverantör kommer att erbjuda rabatt för att sluta. Så, varför rökning du fortfarande? Det är dags att sluta röka för gott, så använd följande tips för att hjälpa dig att ge upp vanan.

Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din resa kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

TIPS! Sluta röka gradvis. Försök aldrig att kyla kalkon.

Om du inte kan sluta röka, besök din läkare. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att lätta din ansträngning för att sluta röka. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, onlinematerial eller medicinsk personal som kan hjälpa dig genom det.

Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Låt dem veta att i början av processen kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan vara till nytta eftersom det inte är lätt att sluta röka.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka . Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Bli involverad i något annat under dessa tider, för att hålla reda på din önskan att röka.

TIPS! Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Det är en stor process att sluta röka.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område. Dessutom kan din läkare ordinera läkemedel för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker axla hela bördan av att röka upphörande. Få lite stöd från dina nära och kära. Informera dem om orsakerna till att du försöker sluta, och låt dem hjälpa dig. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Dessa människor kan erbjuda empati samt hjälp med insikter i processen.

Skulle byte märken hjälpa dig i ditt mål? Välj menthol eller ett varumärke som du finner obehagligt. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Denna teknik kommer att få dig till en inställning att sluta röka.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att sluta. Att skapa en personlig, slutgiltig rökningslista hjälper till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna avsluta.

Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kommer att vara där för dig, och de kan vara en stor kraft för att påminna dig varför du slutar röka. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. Om du gör det hjälper du att maximera din sannolikhet för framgång och kommer dig närmare ditt mål.

Att hålla en positiv attityd kan vara den extra motivationen att sluta röka. Föreställ dig hur mycket ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Tänk dig att ha andetag som inte luktar, eller hur glittrande dina tänder kan vara, och hur fräscha och rena dina omgivningar blir. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Nu har du bra information för att hjälpa dig att sparka vanan och bli frisk. Avsluta kommer att förbättra din hälsa och utseende, och kan lägga till flera år i din livstid. Ta de pengar du sparar och spendera den på din familj som ett tack för att du stöttar dig genom det värsta. de förtjänar det!Source link