Släpp vanan med dessa enkla steg


Enligt de som har sparkat rökningens vana var det en av de mest utmanande sakerna de någonsin har gjort. Kom ihåg att olika lösningar fungerar för olika människor. Gör lite forskning för att upptäcka vilka metoder som bäst passar dig och din situation. Prova tipsen nedan och du kanske tycker att sluta kan vara enklare än du trodde.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du ska sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Detta kan hjälpa dig att motivera dig att hålla dig på kursen, och kanske till och med sluta med att du fortsätter att vara fokuserad.

Tips! För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista över för och nackdelar med att sluta. Att lägga ner någonting skriftligt kan ändra hela ditt perspektiv.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag i taget.

Gör en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

Ta saker dag för dag. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Tips! Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Ju längre du stannar, desto mer begär du kommer att möta.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

Älskade

Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

TIPS! Tala med din läkare om att sluta röka. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om.

Du kanske vill prova nikotinersättningsterapi. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Du kan bli överväldigad av begär. Användning av nikotinutbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Människor som använder dessa produkter har dubbelt så stor sannolikhet att sluta för gott som de som går kallt kalkon. Använd inte dessa produkter om du för närvarande rökning.

Att sluta röka vanligtvis är tillräckligt svårt, men att hantera dina rökutlösare hjälper dig oerhört. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Bli involverad i något annat under dessa tider, för att komma ihåg ditt önskemål om att röka.

Hitta hälsosamma stressavlastningsmetoder för att hjälpa till att hantera dina nikotinbehov och uttag. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. När du upplever nertid, se till att du distraheras av roliga saker. Utveckla en hobby. Börja engagera dig i en gammal du inte har gjort en stund. Ta lunch med en vän. Läs en bok. Allt som håller dig upptagen är bra.

Sluta röka

Det är sant att försök att sluta röka är inte alltid lätt och det finns inget botemedel – allt som fungerar för varje rökare. Men det är fortfarande möjligt, och även troligt, att du kan hitta ett sätt. Om du känner till några effektiva tekniker, och har rätt motivation, kommer du att kunna sluta röka. Ge dessa tips ett steg, och kanske kommer du även att överraska dig själv med dina framgångar!Source link