Sluta din rökning Habit idag: Hemligheter att sluta framgång


Det är ingen hemlighet att rökning skadar din hälsa, men väljer att göra det ändå. Det är mycket lättare att säga att du kommer att sluta än det är att faktiskt göra det. Denna artikel är avsedd för bra.

Att lägga ner någonting ner i skrivning kan ha en djupgående effekt på din mentala utseende. Det hjälper dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, vilket skulle göra det lättare att sluta.

Nikotinutbyte

TIPS! Om du vill lyckas sluta röka, försök att göra en lista med alla fördelar och nackdelar som kommer att ge dig. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör.

Överväga terapi av nikotinbyte. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel, irritabel eller frustrerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Nikotin ersättningsterapi är ett utmärkt sätt att hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i din kropp. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför, dock.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till varför du vill sluta.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, hålla en journal eller ansträngande övning under höga krav. Om du har fritid fyller du den med roliga distraktioner som en ny bok eller ett spel eller kaffe med en vän.

TIPS! Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Att försöka sluta med kallt kalkon är aldrig en bra idé.

De flesta som försöker sluta berätta att det var nödvändigt att sparka första och andra gången. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du upplever ett bakslag, ange ett nytt datum för att sluta igen. Varje gång lär du dig vad som gick fel och strävar efter att sluta nästa gång.

Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Att sluta helt är det bästa sättet att verkligen sluta. Försök bara sluta röka och börja aldrig igen. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Om du har rökt inuti ditt hus, gör en noggrann rengöring av ditt bostadsutrymme när du slutar. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner också. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och du kommer inte att påminnas om önskan att röka varje gång du går genom din dörr.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut mot det så länge som möjligt. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

Hitta support via olika onlineformulär och meddelandekort. Det finns många webbplatser som är dedikerade till att främja dina mål att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra olika avslutningsmetoder med andra människor.

Planera hur du ska reagera på stress utan att vända sig till cigaretter. Många rökare används för att belysa sig som svar på stress. Håll en lista över flera distraktioner som du kan använda om plan A inte fungerar.

För att öka din motivation att sluta röka, vet att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter kan du bli väldigt sjuk. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är relaterad till rökning. Gör ditt bästa inte en statistik.