Sluta din rökning Habit idag: Hemligheter för att sluta framgång


De flesta människor skulle, när de ställdes, säga att rökning är en hemsk vana, och att de skulle vilja sluta. Inte en person har någonsin lett ett hälsosammare eller säkrare liv på grund av att röka. det leder bara till skada. Läs följande råd för att ta reda på vad som kan göras för att sluta röka för alltid.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Även om du i slutändan röker, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Ta bara varje dag som det kommer. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla dessa rökfria dagar kommer snart att ge upp till en rökfri framtid.

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. När du går vidare kan du börja förlänga dina mål.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Till exempel, om dina triggers inkluderar rökning under körning, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någon typ av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Rökning är en steg-för-steg-process som bör göras dag för dag. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

Se till att du är fullt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du vill sluta.

Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör. En läkare kan också välja att ordinera läkemedel, om de anser att det är nödvändigt.

Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. Vänta en timme åtminstone innan du får den första röken på den dagen. Du kan röka bara en halv cigarett snarare än en hel en för att skära ner på din rökning.

Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Övning är ett bra sätt att lindra stress. Börja långsamt genom att ta promenader runt ditt grannskap. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.

Om du vill sluta röka för gott, kan du behöva träna. De ex-rökare du känner förmodligen inte lyckades med deras första försök. När du slutar, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. När du blir motiverad igen, var noga med att ange ett annat datum för när du ska sluta. Fortsätt bara sluta för en dag i taget. Dessa dagar kommer snart att bli veckor och sedan till månader. Så småningom kommer du att sluta för gott.

Om du är en inomhusrökare, var noga med att städa ditt hem grundligt, när du slutar röka. Rengör dina mattor, dina gardiner, dina kläder och dina möbler. Du ska även tvätta väggarna. Få lukten av rök ut ur allt i ditt hem. Inte bara kommer ditt hus att se och lugna rent och uppfriskande, men du kommer inte att bli frestad av den långvariga lukten av cigaretter när du kommer hem.

Hitta support via online formulär och meddelandekort. Det finns många webbplatser som ägnas åt att stödja dem som vill sluta röka. Det är ett bra sätt att jämföra olika perspektiv och metoder innan du blir nedtonad eller börjar tvivla på dig själv. De som redan har slutat kan bäst förstå och stödja den resa du har åtagit sig.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, viktökning som ofta är förknippad med rökningstopp. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnestillstånd.

Komma med nya planer för att hantera stress. Många rökare har vana att lysa upp som svar på stress. Om du gör en plan för de saker du ska göra, kommer du troligtvis att lyckas sluta röka. Se till att du också har en reservplan, med chansen att den första inte hjälper.

Tänk på de platser där du brukade regelbundet ha en cigarett, och sedan undvika dem. Om du drack ditt morgonkaffe och hade en cigarett, byt din rutin. Att ha kaffe i din bil eller stanna kvar i rökiga barer kan ersätta ditt begär.

Försök att sluta med ett positivt ljus, eftersom det kan vara mycket fördelaktigt för ditt liv. När du tittar sluta i ett positivt ljus blir det lättare att fortsätta jobba och sluta tidigare. Påminn dig om hur viktig din uppgift är, och kom ihåg att de positiva aspekterna av att sluta uppväger de negativa genom en lång skott. Att komma ihåg dessa positiva faktorer hjälper dig att vara motiverad för att sluta röka.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. Kraven kan vara överväldigande. Användning av nikotinutbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Olika forskningsstudier har visat att personer som använder nikotingummi, pastiller eller fläckar dubblerar sina odds för att framgångsrikt sparka vanan att röka. Använd dock inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Tidigare kan rökning ha varit din hanteringsmekanism under stressiga perioder. Om du har gjort det här tidigare måste du hitta nya hanteringstekniker för dessa tider. Meditation, yoga och djupa andningstekniker är alla ett bra sätt att hjälpa till att lindra stress och förbli rökfria.

Denna artikel har förmodligen förändrat ditt perspektiv på vad som krävs för att slutligen sluta röka för alltid. När du slutar, kom ihåg alla de människor som älskar dig och vill att du ska leva ett långt och hälsosamt liv. Ta de tips som du har läst här och ställ dig på en väg att vara fri från nikotin.Source link