Sluta din rökning Habit idag: Hemligheter för att sluta framgång


I den här eran vet alla nackdelarna att röka, men årligen tar miljoner dollar en cigarett för första gången. Det är mycket lättare att säga att du vill sluta än att faktiskt göra det. För att lära dig mer om rökningstoppningsalternativ, fortsätt läsa!

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Fråga hos dina lokala kyrkor, högskolor och universitet och YMCA för att ta reda på om de driver supportgrupper.

Sluta röka

Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka att stanna hos dig.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration. De konstanta begären kan överväldiga dig. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa till att hantera begär. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Kom bara ihåg aldrig att koppla dessa produkter med rökning.

TIPS! När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag.

För att sluta röka framgångsrikt måste du vara upptagen att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas. Håll din motivation för att komma ihåg hela tiden.

Att ha en positiv attityd och mycket motivation kan direkt påverka hur lätt det är för dig att sluta röka. Tänk bara på hur många sätt ditt liv kan förbättras om du kan sparka vanan. Din andedräkt kommer inte att lukta som inaktuell tobak längre, inte heller ditt hem. Dina tänder kan till och med vara vitare! Även om det är bra att känna till de många negativa effekterna av rökning, kan många människor komma ihåg att de positiva fördelarna med att sluta vara ännu mer användbara.

Sluta rökaSource link