Sluta din rökvikt idag: Hemligheter för att sluta framgång


Det finns få rökare som inte inser att de borde sluta. Det är inte vanligt förekommande att röka på hur mycket de röker för att förbättra sin hälsa genom att röka. Icke-rökare har ingen aning om vad som slutar tar, ex-rökare gör. Följande artikel kommer att hjälpa dig.

Att lägga ner någonting ner i skrivning kan ändra din mentala uppfattning. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, liksom att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Dessa personer kan erbjuda tips, support och råd om hur man slutar. Du kan kolla din lokala kyrka, kyrkor eller ens gemenskapskollegiet för att hitta dessa supportgrupper.

TIPS! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt.

Övning är också en mycket effektiv stress orsakad av nikotinuttag. Om du inte övar normalt, börja sedan med en gång promenad. Tala med en läkare innan du börjar någon form av motion.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att göra en varumärkesomkopplare. Välj menthol eller ett varumärke som har en obehaglig smak. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta är ett litet steg mot att ge dem upp.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De är där för dig och de hjälper dig att du måste sluta. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stöd för dig. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med din chans att framgångsrikt sluta röka mål.

TIPS! Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta är ett bra sätt att lätta på tanken att eliminera rökning. Försök vänta minst en timme efter att du vaknar innan du har din första cigarett för dagen. Du kan röka bara hälften av en cigarett snarare än en hel en för att skära tillbaka på rökning.

Du måste hitta sätt att alltid ha hög motivation. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på kontorsmuren eller bär ett armband som symboliserar dina avsikter.

Det är lätt att berätta för dig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan bli en annan dag eller till och med år med rökning, vilket försvinner allt ditt hårda arbete. Kom ihåg att ha "bara en" kan starta om den mentala missbruk.

TIPS! Vila är viktig när du slutar röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett.

De första dagarna kommer att vara det absolut svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. Efter det förväntar du dig att uppleva mestadels psykologiska begär. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svår att arbeta igenom, kommer det att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

Rökning används ofta som hjälp för att komma igenom stressiga situationer. Om denna situation låter bekant, hitta en annan avslappningsteknik när du stressar.

Fråga din läkare om medicinen du ska sluta. Det finns flera produkter tillgängliga för att hjälpa dig att sluta. Fråga din läkare om rekommendationer som hjälper dig att sluta.

TIPS! Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. En mängd olika mediciner är tillgängliga för att göra stoppprocessen enklare, från anti-depressiva medel till läkemedel som gör rökning mindre önskvärt.

Skapa en verbal lista över de främsta anledningarna till varför du måste sluta. Varje gång du känner att du är övertygad, upprepa skälen till att du slutar tills du inte längtar efter tobak. Detta kan hjälpa dig att fokusera på ditt liv.

Deep Preatment

Prova djupa andningstekniker för att lugna dina begär för en cigarett. Detta ger dig chansen att fokusera och komma ihåg varför du slutade i första hand. Det kommer att medföra syre i din kropp, och detta kommer att uppdatera dig. Åtandning kan göras var som helst och lätt läras.

Om din kalla turkeyansträngning för att sluta röka misslyckades, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Du ger din kropp den nikotin som det är van vid att ha så att din kropp inte går i utslag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

Tänk på vilka utmaningar du kan möta när du slutar röka. Många återkommer efter att ha slutat, brukar gå tillbaka under de första månaderna. Det kan vara väldigt frestande att ge dig en snabb cigarett när du är trött eller trött. Se till att du förstår de olika saker som provocerar din önskan att röka.

Du kan njuta av en vanlig träningstid. Om din kropp läker av den skada du har gjort när du rökt, börjar du se resultaten när du börjar ha mer energi och större träning. När du blir mer passform kommer du inte troligt att du vill förstöra detta genom att sluta röka en gång till.

Ta flera minuter för att tänka på de främsta anledningarna till att du vill sluta röka. Skriv ner de bästa få anledningarna till ett papper och håll dem praktiska i din plånbok eller på fickan. När trangen att röka blir för stark, läs artiklarna på listan för att hjälpa till att bekämpa frestelsen.

Tips! Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det viktigt att du är dedikerad att se den genom. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp.

Nonsmokers kan helt enkelt inte förstå varför någon skulle tända när de vet att röker orsakar hälsofrågor. De förstår inte varför vanan är så fruktansvärt svår att sluta. Det är möjligt att sluta röka, vilket framgår av de tips och råd du läste tidigare. Använd deras råd och erfarenheter för att du ska kunna röka.Source link