Sluta döda dig med cigaretter – Sluta röka med detta praktiska råd


Medan alla är medvetna om farorna med att röka fortsätter många människor att röka. Att avsluta är mycket lättare att prata om än att göra det, och de flesta fortsätter att röka. Om du vill ta reda på vad det verkligen kräver för att sluta, har den här artikeln vad du behöver.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Undvik att gå kallt kalkon. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

TIPS! När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och emotionella utmaningar som du går igenom.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att sluta röka är en lång process. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och dina vänner. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.Source link