Sluta döda dig med cigaretter – sluta röka med detta praktiska råd


Din familj har bett att du skulle sluta röka. Din läkare berättar förmodligen dig också. Ditt försäkringsbolag kommer även att ge rabatt framför dig om du slutar röka. Tiden är här, så fortsätt läsa för att hitta strategier om hur man slutar röka och aldrig se tillbaka.

Se till att du slutar en dag vid tiden. Att köra är en uppgift som måste hanteras metodiskt . Bara gå igenom det en dag i taget, eftersom stopp nu hjälper dig i framtiden.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa du är fortsatt fokuserad på att sluta.

TIPS! Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar som är relaterade till din hälsa, men för att hjälpa dig att behålla borta från cigaretter också. Övning är ett bra sätt att lindra stress.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att öka din viktökning i spåren.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta det i början av processen, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka är en riktig utmaning, och det är viktigt att få stöd från dina vänner och familj.

Secondhand Smoke

TIPS! Vila är viktigt när du slutar röka. När du håller dig på senare nätter blir du sårbar för att ge dig din cigarettbehov.

Secondhand rök kan påverka hälsoproblemen. När du slutat för din egen hälsa kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Att sluta röka nu kommer att göra dig och de som är friskare.

Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är bara att sluta just nu. Stopp är det enda sättet att starta din resa. Försök bara sluta röka och hämta aldrig en annan cigarett. Den här metoden kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Hitta support via onlineforum eller samhällen för dem som försöker sluta. Det finns många webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp och informativt för dig att jämföra dina strategier med andra.

TIPS! Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig.

Planera hur du lyckas hantera de stressiga tiderna. Många rökare används för att belysa upp när de är stressade. Hämta en handlingsplan om det inte fungerar.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symtom som du normalt skulle associera med att röka.

För att hjälpa till med få beslutsamhet att sluta röka, vet att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter kan du bli väldigt sjuk. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är relaterad till rökning. Låt inte dig själv bli ett nummer!

TIPS! För att avvärja den viktökning som normalt är förknippad med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, den viktökning som ofta är förknippad med rökstopp.

Det är lätt att berätta för sig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan bli en annan dag eller till och med år med rökning och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Kom ihåg att ha "bara en" kan förvärra dina begär och få dig på den mentala missbruk.

De första sju dagarna kommer att vara det svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin du har konsumerat. Efter denna punkt kommer du mest att hantera den psykologiska missbruk. Medan det fortfarande är svårt blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Nu har du de verktyg du behöver säga farväl till cigaretter. Att vara en icke-rökare kommer att lägga år till ditt liv. Spendera de pengar du sparar genom att inte betala för cigaretter och ge din familj en belöning för att ge dig stöd genom de hårda tiderna.

TIPS! Du kanske vill prova nikotinbytebehandling. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig ur nikotin.

Kom ihåg att alla har svårt att veta hur man ska komma igång ibland. Det finns många ställen där ute för att lära sig ännu mer om Array. Du har hittat några bra saker om just här. Följ råd från denna artikel för att göra din upplevelse en bra.Source link