Sluta döda dig med cigaretter – sluta röka med detta praktiska råd


Flertalet rökare är väl medvetna om de därmed sammanhängande riskerna, men ignorerar dem tydligt. Det är mycket lättare att säga att du vill sluta än att faktiskt göra det. Om du vill lära dig vad som krävs för att sluta för gott, så är den här artikeln för dig.

Om du måste röka en cigarett, försök att försöka först. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska din totala räkning för dagen med en.

TIPS! Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförmånerna, utan att distrahera själv från önskan att röka. Träning kommer att göra din stress försvunnen.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka att stanna hos dig.

Skapa en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Du måste göra vad som fungerar för dig. Gör en lista för dig själv.

10 minuter

TIPS! För att avvärja den viktökning som normalt är förknippad med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera den viktökning som är associerad med att sluta.

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som kommer med att sluta. Du kommer naturligtvis att begära vissa livsmedel under rökning, så gör dig redo och ha hälsosamma alternativ till hands.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Dessa terapier fungerar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

TIPS! Klipp inte under stress eller tryck: hitta ett annat sätt att hantera din stress. Det kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller ens ha ett vanligt massageschema.

Försök inte sluta röka utan stöd. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. Det är också en bra idé att gå med i en supportgrupp. Bara genom att chatta med andra som går igenom vad du är kommer att hjälpa dig att sluta.

Fira varje milstolpe på din väg för att sluta, välj små belöningar du tycker om. Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänker inte ens på det längre.

Positivt tänkande och motivation kan vara en viktig del av att sluta röka. Gör ansträngningarna att föreställa dig alla sätt att ditt liv kan bli bättre efter att du slutat röka. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och du får lite extra pengar för din budget varje månad. Fokusera på de positiva förändringar som slutar kommer att ge kan hålla dig ur en negativ inställning.

Tips! När du slutar röka, börja med att byta varumärken. Välj menthol eller ett märke som du finner obehagligt.

För att hjälpa dig att bestämma dig för att sluta röka, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Statistiken visar att ett stort antal dödsfall i Amerika kan hänföras till rökning varje år. Gör ditt bästa för att inte bli en statistik.

Som du har sett är det möjligt att sluta röka när du ansöker dig själv. Det viktigaste du måste göra är att vara stark, bestämd och redo att hålla dig med din målplan. Genom att göra detta och utnyttja de tips du har lärt dig här kommer du att kunna slutligen sparka din rökning vana.Source link