Sluta döda dig med cigaretter – sluta röka med detta praktiska råd


Nikotin och andra kemikalier som finns i cigaretter är extremt beroendeframkallande. Det gör det mycket svårare att leva utan en cigarett om du redan har börjat röka. Se till att du har solid information om det bästa sättet att gå vidare så att du har en stor chans att nå ditt mål.

Berätta för dina kära att du vill sluta röka. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chanserna att du faktiskt slutar. Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

Begär din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett medel för att undvika cigaretter. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Tal till en läkare innan du börjar träna rutiner.

Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. Att äta mer är okej så länge du fattar rätt val.

Nikotinutbyte

TIPS! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters och människor som har slutat ett tag.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest. Cravings kan ofta vara överväldigande. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begären. Studier har visat att personer som använder någon form av nikotinbytesprodukt dubbelt så sannolikt lyckats sluta röka. Undvik nikotinutbyten som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till. En läkare kan också välja att ordinera medicinering, om de anser att det är nödvändigt.

Berätta för alla du vet om din önskan att sluta röka. De kan vara där för att hjälpa dig att sluta. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att sluta röka mål.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett med hjälp av stalling taktik. Ställ in uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på promenad eller göra en juicejuice.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig att sluta röka. Föreställ dig hur mycket ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Din andedräkt kommer inte att lukta som inaktuell tobak längre, inte heller ditt hem. Dina tänder kan till och med vara vitare! Medan man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta.

Det bästa sättet att sluta röka är att helt sluta. Genom att stoppa tar du det viktigaste steget du kan ta. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Denna metod kan verka hård. På lång sikt är metoden den framgångsrika.

Du kan hitta stöd i form av onlinefora. Det finns en hel del webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare att ge upp sin vana. Du kan hitta hjälp genom att jämföra stopptekniker med andra rökare. För att inte tala om, det finns de som redan har avslutat denna besvärliga resa och helt enkelt vill erbjuda en hjälpande hand från erfarenhet och bevisade resultat.

Tips! Dag för dag är det enda sättet att sluta röka . Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag.

Att sluta röka är en av de hårdare vanorna att bryta på grund av den mycket beroendeframkallande kvaliteten på nikotin i cigaretter. Nikotinuttag kommer att ta en stor vägtull på din kropp och sinne. Implementera tipsen i den här artikeln och förenkla processen att sluta själv. Med tanke på rätt information och nödvändig bestämning är det möjligt att sluta röka!Source link