Sluta döda dig med cigaretter – sluta röka med detta praktiska råd


Även om du är mycket väl bekant med de faror som cigarettrökning kan ge, blir det inte lättare att sluta. Om du försöker sluta kanske du bara behöver en knuff i rätt riktning. Tipsen hjälper till att göra det lättare att sluta röka.

Dessa personer kan erbjuda stöd, vägledning och vägledning för att sluta. Du kan kolla din lokala kyrka, kyrkor eller ens gemenskapskollegiet för att hitta dessa supportgrupper.

Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Att skriva saker ner kan förändra hela din tankegång. Detta kan hjälpa till att motivera dig att stanna på kursen, och kanske till och med sluta med att du kan vara fokuserad.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många människor har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Om du slutar ge dig i alla fall kommer du inte att röka lika mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

Se till att du kommer ihåg att ta processen en dag i taget. Avsluta kan vara en process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, som hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer, kommer de att motivera dig att förbli engagerade. Detta kan vara den extra motivation du behöver för att vara motiverad och faktiskt sluta.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Tips! Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Övning är ett bra sätt att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, kan du börja med att ta korta promenader ute varje dag. Tala med din läkare innan du börjar träna rutin.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du inte ser de resultat du letar efter med en gång, försök att hålla dig distraherande i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Om du rökning hemma, städa din plats noggrant när du slutar. Shampoo dina mattor och klädsel, tvätta dina gardiner och draperier och tvätta dina väggar. På detta sätt och en rökig lukt kommer du inte att hälsa på dig när du kommer in i ditt hem.

Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla sig till ditt program. Be dem att inte vara dömande. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

TIPS! Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att stoppa rökning som du inte visste existerade.

Du måste hitta sätt att få din beslutsamhet och motivation i sikte hela tiden. Det kan innebära att du limer motivationsaffischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter.

Håll dig borta från platser eller symtom där du normalt associerar med rökning.

Du kanske har rökt när du känner dig stressad. Om så är fallet är det dags att hitta ett annat sätt att avspänna!

Få hjälp av andra. Samla en stödgrupp av icke-rökning vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar. Överväg att gå med i en supportgrupp. Dessa människor kan erbjuda empati samt hjälp med insikter i processen.

Tips! När du slutar röka, börja med att byta varumärken. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om.

Utöva frisläppningar endorfiner, naturliga höga som är mycket effektiva för att bekämpa nikotinbehov. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket kan hjälpa Håll den extra viktförstärkningen i sanning att människor som slutar uppleva ibland.

Om dina viljestyrktankar och du känner dig starka rökar, kontakta någon för support. Det handlar inte bara om att prata med att prata i telefonen, det är alltid bra att veta att du inte är ensam när du arbetar med denna typ av problem.

Rådgivning kan hjälpa dig i ditt uppdrag att sluta smöja. Det kan finnas underliggande känslomässiga skäl som är relaterade till din rökning. Om du framgångsrikt kan hantera dessa problem kan rökbehovet gå bort.

Berätta för alla du vet de stora nyheterna – du slutar! De kan sedan stödja dig i dina ansträngningar. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. Om du gör det hjälper du att maximera din sannolikhet för framgång och kommer dig närmare ditt mål.

Tips! Om du röker hemma, gör en noggrann rengöring av ditt bostadsutrymme när du väl bestämt dig för att sluta. Rengör dina mattor, möbler och draperier.

Byt ut dina rökavbrott med en frisk som träning. När du befriar dig från toxinerna märker du skillnaden! När din kropp förbättras kommer du att vara mycket mindre benägna att förstöra dessa ansträngningar genom att smyga en cigarett.

Att bli av med din rökning vana kan vara en svår process, men att veta effektiva tekniker kan göra din uppgift enklare. Genom att följa råd och tips i denna artikel kommer det att bli mycket lättare att sluta vanan. Använd detta råd du har läst här för att förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära.

Nu borde du ha bra information som hjälper dig med Array. Du bör definitivt se till att du lär dig grunderna. Om du fortsätter att lägga in tiden kommer du så småningom att vara så kunnig som proffsen.Source link