Sluta döda dig med cigaretter – sluta röka med detta praktiska råd


Rökning är väldigt ohälsosam och kan orsaka allvarliga negativa konsekvenser för dig och dem som finns omkring dig. Det kan leda till lungcancer, emfysem, hjärtinfarkt och andra hälsoproblem. De människor som andas i din handdräkt ger lika mycket hälsorisk som första hand. Det är därför viktigt att du slutar röka. Följande artikel listar flera idéer som kan hjälpa dig att få råd om att du slutar effektivt.

Gör dina försök så enkelt som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Denna metod har bara en 5 procents felfrekvens. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicin eller en plåster.

Sluta röka

Tips! Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många individer har lättat att sluta röka efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan sätta dig i en djup trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du äntligen vaknar kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket ger dem lättare.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du delar den här informationen med dem som är närmast dig kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Detta kan bara vara det tryck du behöver för att hålla dig på spår med din avslutande plan.

Gör en lista över metoder du kan använda för att avsluta. Varje person gör saker. Det är viktigt att du specifikt räknar ut vad som är bäst för dig. Skapa din egen lista hjälper dig att göra detta.

Tips! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha fler mål när du känner dig bekväm med din åtagande att sluta.

Tala med dig om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha resurser eller metoder för att sluta röka som du inte hade.

Det bästa sättet att sluta röka är att sluta. Stopp är det enda sättet att starta din resa. Sluta bara röka och hämta aldrig en annan cigarett. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att den här metoden kan vara ganska effektiv.

TIPS! Oavsett vad du behöver se på att du avslutar en dag i taget. Att ge upp tobaksvanan är en lång process.

Skriv in denna belöningslista där du ofta kommer att få ögat. Detta kan bara hjälpa till att hålla dig i svaghetstid.

Du måste leta efter sätt att alltid ha din motivation i sikte. Det här kan innebära att du stryker motivationsmeddelanden på din kontorsmur eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta.

Hitta support genom att ansluta till blanketter och meddelandekort. Det finns många webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp eller till och med cathartic att dela med sig av att sluta strategier och framgångar med andra.

TIPS! Om du vill uppmana dig att tända, försök använda en fördröjningstaktik. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att märka att det värsta av begäret är borta.

För att hjälpa dig att sluta röka, kom alltid ihåg din familj och de som skulle bli drabbade på ett stort sätt om din hälsa sjönk väsentligt på grund av denna mycket farliga vana. Statistiken visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökningssigaretter. Det är bäst att du inte blir ett nummer!

De första dagarna av något slutförtande försök blir det värsta skedet. De första två dagarna utan rökning är när kroppen försöker bli av med all nikotin du har konsumerat. Efter de första två dagarna är de längtan du känner mestadels psykologiska. Medan det fortfarande är svårt blir det lättare att motstå trängseln att hämta en cigarett.

Nu är det lika bra att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, gör bara idag din dag att sluta. Att sluta idag kommer att sluta med att ge dig möjlighet att drabbas av en eventuellt dödlig sjukdom. Du håller också din familj från att bli offer för begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

TIPS! Försök att äta hälsosamt för att bekämpa eventuell viktökning från att sluta röka. Människor kan gå ner i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé.

Rådgivning kan ge dig en uppmuntran att sluta röka. Det kan finnas känslomässiga skäl till din rökning vana. Om det hanteras blir det lättare att sluta röka.

Ta dina nära och kära in när du fattar beslutet att sparka rökningens vana. Berätta för de människor runt dig som du planerar att sluta. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en rökningstoppgrupp eller försöka kognitiv beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

Djupdreatning

TIPS! Kommer kall kalkon att sluta Rökning är inte den smartaste idén, försök få kosttillskott för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

Prova djup andning om du försöker avvärja ett begär för cigaretter. Detta ger dig chansen att fokusera och komma ihåg varför du slutade i första hand. Det kommer också att driva syre i dina lungor, vilket kan ge dig en uppfriskande känsla. Djupa andningstekniker kan snabbt och när som helst.

Använd mening när det gäller att äta. Du ska inte försöka att dieta samtidigt som du försöker sluta röka. Du borde äta i en balanserad och hälsosam kost. Smaksättning påverkar smaken av färsk frukt, grönsaker och mjölk till dig. Äta dessa livsmedel kommer inte bara att öka din hälsa utan också hjälpa dig att sluta röka.

När du väl fattat beslutet att sparka rökning vana, det är viktigt att du fortsätter. De flesta ex-rökare har försökt att sluta flera gånger innan de faktiskt slutar. Om du har ett bakslag, identifiera faktorer som ledde till ditt återfall och förnya ditt åtagande att sluta en gång till.

TIPS! Nikotinbytesprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest.

Rökning har visat sig vara ohälsosam och farlig. Många kända hjärtsjukdomar och lungsjukdomar är kopplade till rökning. Röket från begagnad inandning är också en mycket farlig sak, och är därför farlig för allmänheten som helhet. Om du tar råd från den här artikeln kan du förhoppningsvis hitta ett sätt att sluta.

Massor av folk vill förstå ämnet Array men vet inte vart man ska börja. Den här artikeln kan hjälpa till att hoppa börja din inlärningsupplevelse. Börja använda informationen som du har lärt dig om från den här artikeln.Source link