Sluta döda dig med cigaretter – sluta röka med detta praktiska råd


Många rökare blir beroende av nikotin, vilket är en mycket beroendeframkallande substans, vilket gör det svårt för dem att sluta. Som ett resultat kan ge upp nikotinrika cigaretter extremt svårt. Var noga med att få all information du kan om hur du börjar i ditt försök att få röka ur ditt liv.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma sig för att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket bör göra det lättare att sluta.

TIPS! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag.

Sluta röka så fort du kan. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

Kan hypnos fungera för dig? Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När du vaknar kanske cigaretter inte verkar som tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

Ta saker dag för dag. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera den dagliga mallen.

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Börja träna hemma eller gå med i lokalt gym, för att hålla dig sysselsatt och förhindra dig från att röka. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningspass.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du kommer att ha mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

Sluta röka

TIPS! Kom bara igenom en dag om du " försöker sluta röka. Att sluta röka är en lång process.

Det är svårt att sluta röka på grund av den beroendeframkallande nikotin som finns i cigaretter. Många har både fysisk och psykologisk beroende av cigaretter, vilket kan göra det dubbelt svårt att sluta röka. Du kan bli av med någon av den bördan genom att använda det du lärde dig i artikeln ovan. Med tanke på rätt information och nödvändig bestämning är det möjligt att sluta röka!Source link