Sluta döda dig med cigaretter – sluta röka med detta praktiska råd


Många människor har problem med att sluta röka trots de negativa effekterna. Om du känner på det här sättet kan den här artikeln bara vara värd att läsa eftersom den är full av värdefulla tips som har hjälpt andra att bryta sin rökning vana. Applicera de tips som du tror kan hjälpa dig att sluta röka.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Försök aldrig att sluta kolla kalkonväg. Det finns en 95% chans att detta kommer att misslyckas för dig. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, terapi eller medicinering. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra slut.

Dessa personer kan erbjuda tips, support och bra tips som hjälper dig att sluta. Stödgrupper kan ofta hittas hos din lokala kyrka, gemenskapskollegier, så ta tid för att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Tips! Var lätt när du slutar röka. Försök inte gå kallt kalkon.

Gör en lista över vilka metoder du slutade. Varje person har en unikhet om hur de får saker och mål. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig och dina behov. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att uppnå detta.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Det här hjälper till att kontrollera din viktökning.

Om du till exempel röker alltid när du pratar i telefon måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte gör det Tänk på att tända en cigarett. Försök hitta någon typ av ämne.

TIPS! Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutade gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till att du vill sluta.

Du bör inte försöka axla hela bördan för att röka. Du kan också få en hel del från att gå med i en stödgrupp för personer som försöker sluta röka.

Om du till exempel går en hel vecka utan rökning, ta dig ut på en film. En gång i månaden har gått, gå ut på middag på en ny restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du glömmer att röka längre.

Tips! Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp önskar när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

Överväg att byta varumärken när du börjar tänka att sluta röka. Välj ett märke som du finner obehagligt. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det här är en metod som kommer att få dig i dina ansträngningar att sluta.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Tänk positivt på hur ditt liv du kommer att ha. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, din andedräkt och kläder kommer att lukta bättre, och din bostad kommer inte längre att ha röklök. Även om man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, den positiva sidan till Avsluta är ofta en utmärkt bit av motivation.

De flesta tidigare rökare var tvungna att prova mer än en gång innan de lyckades sparka sitt första försök. När du slutar röka, försök hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du upplever ett bakslag, välj omedelbart ett nytt datum för att avsluta. Håll bara sluta och gå längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

TIPS! Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Massor av människor misslyckas när de försöker sluta på grund av att de inte hade den rätta tankegången, eller de gav bara upp för fort.

Med hjälp av de råd som presenteras här bör du få en bra start när du sparkar rökningens vana för alltid. Du kommer att känna dig mer värdig om ditt liv är fria från tobaksberoende. Ge dig själv en chans att befria dig från denna beroendeframkallande vana. Du kommer att bli belönad dagligen i ökad hälsa och välbefinnande när du slutar röka cigaretter.

Många vill önska sig att bli mer kunniga om Array, men de kanske inte vet hur man gör det. Lyckligtvis innehåller den här artikeln utmärkta tips som hjälper dig att gå vidare. Ta den här informationen och börja använda den direkt.Source link