Sluta döda dig med cigaretter – sluta röka med detta praktiska råd


Du måste vara motiverad om du inte är motiverad. Det finns många anmärkningsvärda fördelar när du slutar röka. En eller flera av dem kommer säkert att räcka för att stimulera dig när det blir svårt. Du kan förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära, spendera mycket mindre pengar, förhindra ökad chans lungcancer och känna och se ung igen. Så läs den här artikeln för tips som hjälper dig att börja din resa för att sluta röka.

Människor som detta kan ge dig viktiga tips, eller gå igenom samma sak som du, kan erbjuda sina egna tips och råd. Supportgrupper finns på många ställen, rekreationscenter eller community college.

Ta bara en dag om du försöker sluta röka. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Tips! Se till att du går om det ett steg i taget. Det här är en process som kan ta månader innan resultatet är uppenbart.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Om du slutar ge dig i alla fall kan förseningen leda till att du röker en mindre cigarett den dagen.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har hittat framgångsnivå med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig och ge dig positiva bekräftelser. När du vaknar kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Som med andra missbruk, närma dig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Fokusera inte på att röka aldrig igen. I stället fokusera på att inte röka idag. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa långsiktiga mål.

Tips! Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid.

Övning är en lång väg att minska stressavlastaren. Om du inte tränar, kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utför någon träningsrutin.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte fungerar första gången, upprepa processen! Berätta själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

Du borde inte försöka sluta röka. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Kanske nikotinersättning terapi skulle vara till hjälp. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Cravings kan vara svårt att ignorera. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Det finns många studier som visar med hjälp av tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Du vill dock inte använda dessa produkter om du fortfarande röker.

Sluta röka

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsofrågor. Genom att sluta röka, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människor runt dig. Att sluta röka nu kommer att göra dig och alla omkring dig älska friskare.

Skriv in denna belöningslista på en märkbar plats där den kommer att kunna se den varje dag. Detta kommer att vara till hjälp när du känner frestelse.

En av fördelarna med att sluta röka är att förbättra din familjs hälsa. De är förmodligen utsatta för din begagnad rök, och detta kan orsaka andning och hälsoproblem. När du slutar kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Att sluta röka kommer inte bara att minska risken för din egen hälsa utan också risken för dem som finns omkring dig.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symptom som du skulle bli frestad att röka.

Även människor som har det bästa intentioner och framtiden. Du kan triumfera vägen.

Tänk på det som en gåva till dig själv istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta kommer att ge dig på rätt spår och hjälp med motivation.

När du tänker sluta byt namn på varumärken. Att byta ett varumärke till en smak du ogillar kan helt och hållet släcka cigaretter. Vissa tycker att detta är till hjälp. Det här är en metod som underlättar dig att sluta röka.

Tips! Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana. Att välja ett varumärke du hatar smaken eller lukten av är ett bra sätt att få dig att hata att röka ännu mer.

Du måste kämpa genom de utmanande stunderna när du försöker sluta röka. Fortsätt att tänka på dina främsta motivatorer, så du vill inte ge upp. Om du använder informationen från den här artikeln har du förbättrat dina chanser att döda denna vana en gång för alla.

Många människor vill räkna ut Array, men har lite problem att förstå dem fullt ut. Lyckligtvis för dig har denna artikel gett dig den information som du behöver för att komma igång med att göra just det. Använd informationen du har lärt dig och bli upptagen.Source link