Sluta döda dig med cigaretter – sluta röka med detta praktiska råd


Din familj skulle vara väldigt nöjd om du skulle sluta röka. Din läkare uppmanar dig att göra detsamma. Även försäkringsbolag kommer att minska din självrisk när du slutar. Så vad håller du tillbaka? Om du är rökare är det dags att sluta. Läs vidare för att lära dig några taktik för att hjälpa dig att göra det.

Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

TIP! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt . Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett.

Se till att du tar processen en dag då. Vägen till stopp är bara en process. Försök att inte höra om nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla vägar du kan ge upp vanan. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Se till att du diskuterar vilken träningsrutin som helst med din läkare innan du börjar.

Tips! Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Några tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar upp sent.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Älskade Ones

Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Det är svårt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

TIPS! Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar.

Innan du börjar sluta röka, kunna förbli engagerade att sluta för gott. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. Om du börjar förlora din motivation, kom ihåg orsakerna till att du slutar.

Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till. Dessutom kan din läkare också bestämma sig för att skriva en recept för ett läkemedelsavbrott.

Nu när du har denna information kan du sluta röka för gott. Avsluta ger dig god hälsa, lycka och en längre livslängd. Ta alla medel du skulle ha spenderat på tobak och köpa något trevligt för din familj för allt stöd de ger dig-de förtjänar det!Source link