Sluta döda dig med cigaretter – sluta röka med detta praktiska råd


För många människor blir avskräckta och överger sina försök att sluta röka. Men om du antar en optimistisk tankegång och en vilja att uthärda, kommer du att öka dina chanser till framgång. Sätt dessa tips till handling, och du kommer att upptäcka att sluta är lättare än du trodde.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

Tips! För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar att sluta När du går igenom den taktila upplevelsen och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen.

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förhöra; Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesro genom hälsosam kost.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana är det avgörande att du är dedikerad att se det igenom. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig själv ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

TIPS! Sluta röka ett steg i taget. Att ge upp tobaksvanan är en lång process.

Försök inte göra det själv. Fråga din familj om stöd när du avslutar och accepterar deras hjälp. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Att prata med dem som delar samma upplevelse kan hjälpa dig genom processen.

Sluta röka

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka att sluta röka. Välj menthol eller ett varumärke som du finner obehagligt. Rök inte mer än du normalt skulle eller andas dem annorlunda. Denna teknik kommer att få dig till en inställning att sluta röka.

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta.

Klipp tillbaka på hur mycket du röker. Att vidta stegvisa steg är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål att sluta. Undvik att röka när du först vaknar. För att skära ner, försök att röka 1/2 av en cigarett istället för en full.

En av de bästa sakerna du kan göra för att hjälpa dig att sluta är att inte falta om du har ett återfall i dom. Några personer som slutat röka gjorde flera försök innan de lyckades. Varje gång du försöker sluta, gör det ett mål att gå längre utan en cigarett än förra gången du försökte. Så fort du lyser igen, sätt ett annat slutdatum. Avsluta för längre och längre perioder varje gång. Så småningom kommer en av dina ansträngningar att bli permanent.

Många rökare vill sluta, men många misslyckas. Personer som har framgång att sluta har vanligtvis motivation och en kampplan för att hålla dem på rätt spår. Ta råd i detta stycke för att hjälpa dig att planera en strategi för framgång.Source link