Sluta döda dig med cigaretter – sluta röka med detta praktiska råd


Många fördelar kommer från att sluta röka. Behåll dessa många fördelar i åtanke, och var alltid på utkik efter nya tips och tekniker, som de du hittar här, för att hjälpa dig på väg. Granska dessa tips och sätt dem i praktiken för att ge dig själv en permanent icke-rökare.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta . Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. När du tänker på din lista, kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Även om du tar den cigaretten kan du fortfarande minska din totala räkning för dagen med en.

Tips! Sluta röka så enkelt som möjligt. Att sluta kallt kalkon kanske inte lyckas.

Koncentrera varje dag när det gäller att hjälpa dig att sluta röka. Ta en dag i taget när du slutar röka. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. Att äta mer är okej så länge du fattar de rätta valen.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

TIPS! Skapa en lista med idéer om hur du slutar rökning kan uppnås. Ta tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor.

Sluta röka

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas. Ditt åtagande att sluta måste vara underbyggt av alla de skäl du har för att sluta börja.

Tala med dig om du vill sluta röka. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Dessutom kan din läkare känna att du skulle dra nytta av att använda en receptbelagd läkemedelsbehandling för att hjälpa dig att sluta.

TIPS! Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Fokusera inte på att inte röka någonsin igen.

När du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning, belöna dig själv! Till exempel, efter en vecka utan rökning, behandla dig själv med en film. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

Gör ett försök att minska rökning. Att vidta stegvisa steg är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål att sluta. Försök vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har nävecigaretten. Om det är svårt att minska antalet gånger du röker per dag, så försök minska på den mängd cigarett du röker per gång. Försök röka bara en halv cigarett istället för en full cigarett.

Det absolut bästa rådet att hjälpa dig sluta röka är att bara göra det. Att sluta helt är det enda sättet att verkligen sluta. Stoppa dig omedelbart och se aldrig tillbaka. Medan den här metoden kan verka lite svår. På lång sikt uppväger hälsan och de fysiska fördelarna det ursprungliga obehaget.

TIPS! Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna.

Håll dig borta från de situationer där du skulle bli frestad att röka. Om du är van vid rökning medan du dricker kaffe på morgonen eller under din glada timme, tänk på att ändra din rutin. Drick inte i baren en stund, eller drick ditt kaffe någonstans nytt för att stoppa cravingen från att inträffa.

Du har nog märkt att din rökning vana blir sämre i tider av stress. Om så är fallet måste du ersätta det med någon annan form av avkoppling. Vad sägs om yoga eller meditation?

Be din läkare om råd om några recept som kan hjälpa dig att sluta. Det finns en hel del alternativ där ute för att hjälpa dig att sluta. Det finns nikotinplåster och läkemedel som kan hjälpa dig att sluta. Tala med din läkare och ta reda på vad de rekommenderar för din situation.

Tips! Om du inte kan sluta kall kalkon byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha något ämne som det brukar bli regelbundet.

Var noga med att äta hälsosam. Det är inte en bra idé att dieten medan du slutar röka. Följ en hälsosam, balanserad kost. En del undersökningar visar att rökare får en obehaglig smak i munnen efter att ha ätit mat som mejeriprodukter, grönsaker och frukt. Att äta dessa matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

Om du bara inte kan stå emot de begär som slutar röka, kan nikotinbytebehandling vara svaret. Du kan undvika uttag med saker som nikotinplåster och nikotingummi samtidigt som du bryter din rökning vana. När du har sparkat cigaretterna för gott, blir det lättare att sluta använda nikotinprodukterna.

Ta dig tid att ärligt överväga de främsta anledningarna till att du vill sluta röka. Håll en lista över de viktigaste faktorer som har påverkat dig att sluta, och lägg ner det på papper för att hålla i fickan. När du känner trängsel att röka, kolla på pappret och granska varför avsluta är så viktigt för dig.

TIPS! Be din läkare om hjälp att sluta röka. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte skulle ha tillgång till.

Om du slutar röka, skapa ett system för att belöna dig själv för din framgång. Du kommer att spendera mycket mindre pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Om du sparar dina pengar kan du köpa dig en present! Detta kan hjälpa dig att motivera dig på ett stort sätt för att fortsätta att undvika att röka.

Att vara en icke-rökare har många fördelar, men du vet redan detta. Ibland hjälper det dig inte att vara motiverad för att sluta röka. Om det händer, använd de tips du just läst för att hjälpa dig att stanna på rätt spår. Om du längtar efter cigaretter eller din motivation börjar flagga, läs igenom tipsen ovan och använd dem. Förr än du kanske förväntar dig kommer du att skörda belöningen för att inte röka.Source link