Sluta döda dig med cigaretter – Sluta röka med detta praktiska råd


De flesta vet att rökning är dålig för dig, men att sluta är fortfarande väldigt svårt. Om du försöker sluta kanske du bara behöver lite vägledning till rätt väg. Rådgivningen nedan hjälper dig att komma igång.

Kallt Turkiet

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Försök inte gå kallt kalkon.

Gör ditt avslutande försök så enkelt på dig själv som du kan. Undvik att gå kallt kalkon. En stor majoritet av rökare som försöker sluta kalla kalkon misslyckas. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra det lättare.

Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Alla gör saker på egen väg. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

TIPS! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ett åtagande att se det igenom. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du vill sluta.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att ordinera en medicin som kan hjälpa dig att sluta.

Att ha en positiv attityd och mycket motivation kan direkt påverka hur lätt det är för dig att sluta röka. Visualisera de förbättringar du kommer att uppleva i din livskvalitet när du är en icke-rökare. Tänk på hur mycket bättre ditt andetag blir, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. För de flesta stannar de uppe sent om natten och ökar cigarettbehovet.

När du börjar din resa till en rökfri livsstil, planera en rad belöningar när du når vissa milstolpar. Gör en lista med saker som du kan använda för att belöna dig själv för att nå en vecka, månad eller dag med icke-rökare. Av motiverande skäl, se till att du har ditt belöningsdiagram någonstans det är lätt att se av dig. Detta kommer att hjälpa dig att ge styrka under svaghetstimmar.

Att sluta röka kan vara mycket svårt för många människor, men att veta några effektiva tekniker kan göra uppgiften enklare. Avsluta blir mer hanterbart bara genom att använda det du har lärt dig här. Använd de tips du just läst för att skydda dig själv och din familj från rökrelaterade sjukdomar.Source link