Sluta döda dig med cigaretter – sluta röka med detta praktiska råd


Något syn slutar så enkelt som att dumpa sina cigaretter och gå med ren viljestyrka. När du tar bort tobak från ditt liv är en stor del av att sluta, andra faktorer är också på spel. Följande artikel kommer att introducera några väldigt hjälpsamma tekniker och de olika hjälpmedel som finns tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka för gott.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp att sluta röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika uppmaningen att röka.

TIPS! Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att skapa en personlig, slutgiltig rökningslista hjälper till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Avsluta kan vara en lång process. Ta saker steg för steg för att maximera din chans till framgång. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

10 minuter

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om det inte har det, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde i första hand.

TIPS! Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp.

Efter att ha tittat på tipsen ovan har du nu idéer som hjälper dig att sluta röka och njuta av livet mer. Det är orealistiskt att anta att du aldrig kommer att vilja röka igen; De tips du har lärt dig här kan dock hjälpa dig att få en enklare tid att sluta.Source link