Sluta döda dig med cigaretter – Sluta röka med detta praktiska råd


Även om det är högst osannolikt att alla som röker inte inser att det är ohälsosamt, är sluta fortfarande inte en lätt uppgift. Om du är rökare som vill sluta, kan ibland lite ljudråd hjälpa. Tipsen hjälper dig att lättare sluta röka.

Gör en lista över vilka metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Varje person är unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som passar bäst för dig. Att göra en lista kommer att uppnå detta.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte fungerar första gången, upprepa det första steget igen.

Tips! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att bidra mycket eftersom du skapar en källa till riktning.

Försök att snacka på frukt för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att bidra till att bota varje viktökning som kommer med att sluta.

Om din kalla turkeyansträngning att sluta röka misslyckades, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar.

Tala med din läkare för att se om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta som du kanske inte vet existerade.

Du kan börja träna så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stress.

Sluta röka

Secondhand rök kan leda till många stora hälsokomplikationer. Genom att sluta röka förbättrar du inte bara din egen hälsa och förbättrar luftkvaliteten som de andas. Att sluta röka nu kommer att förbättra hälsan hos dig själv och de du älskar mer hälsosam.

Klipp tillbaka innan du röker. Detta är processen att eliminera rökning. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du röker din första cigarett för dagen. Du kan röka hälften av en cigarett snarare än en hel en för att skära på din rökning.

TIPS! När du känner att du behöver röka, prova fördröjning taktiken. Berätta själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i allmänhet hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera.

Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noga, när du slutar röka. Shampoo dina mattor och klädsel, tvätta dina gardiner och draperier och tvätta dina väggar. Hela huset kommer att uppdateras, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går i dörren.

För att hålla dig motiverad, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som en följd av rökning. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Dina bästa låter inte dig själv bli en statistik.

Det är lätt att tro att en cigarett kommer att vara okej, det kan störa hela din strategi och sätta dig tillbaka länge. Håll dina mål och motivation i åtanke så att du gör mycket skada.

TIPS! För att avvärja den viktökning som normalt är förknippad med att sluta röka, sätt din diet bort från godis och mot frukt och grönsaker. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera den viktökning som är associerad med att sluta.

De första dagarna kommer att vara det absolut svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin du har konsumerat. Efter de första två dagarna kommer du mest att hantera den psykologiska missbruk. Medan det fortfarande är svårt blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Nu är det dags att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, börja idag och skapa plan och säkerhetskopior som du behöver vara framgångsrika. Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Du håller också din familj från att bli offer för sekundär rök, vilket gör det till en större motivation att sluta.

När du slutat röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Regelbunden träning kan också säkerställa att du håller din kroppsvikt under kontroll. De endorfiner som släpps under träning kan uppfylla dina nikotinbehov till ett träningspass hjälper dig att hålla kanten av medan du drar ur nikotin.

Tips! Har personer som du vet att du kan lita på att hjälpa dig att sluta röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik.

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i framtiden. Du kan ha en lättare tid att övervinna vägen.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ofta känslomässiga skäl till din rökning vana. När känslomässig stabilitet är intakt, försvinner röken att röka också.

Sluta röka

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon, leta efter produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa innefattar gummi och fläckar.

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Ställ folket runt om dig som du försöker sluta röka. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en rökningstoppande grupp eller prova kognitiv beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

Använd mening när det gäller att äta. Börja inte med en ny diet när du försöker sluta röka. Du borde istället följa ett balanserat sätt. Rökningseffekter smaken av färsk frukt, grönsaker och mjölk smakade åt dig. Äta dessa livsmedel kommer inte bara att öka din hälsa utan också hjälpa dig att sluta röka.

Att sluta röka är extremt svårt för många människor, men ibland är det medveten om att några användbara tekniker kan göra det lite enklare. Om du tillämpar råd från den här artikeln, bör du avbryta vanan oftast. Använd detta råd du har läst här för att förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära.

TIPS! Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, deprimering eller frustration.

Blåa widgets är ett komplext ämne, varför du bör ta dig tid att undersöka det lite mer. Den här artikeln kan hjälpa till att hoppa börja din inlärningsupplevelse. Nu är det dags att ta den kunskap du har fått och tillämpa den på ditt liv!Source link