Sluta döda dig med cigaretter – Sluta röka med detta praktiska råd


Även om du är mycket väl bekant med de faror som rökningssigaretter kan ge, är det fortfarande väldigt svårt att slå missbruk. Om du försöker sluta röka kan du behöva lite tryck ner rätt väg. Tipsen här kan ge lite hjälp och göra det lättare för dig att sluta röka.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Det handlar om en stor chans att det här kommer att misslyckas för dig. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, så metoder för nikotinbyte terapi kan hjälpa dig att skona dig själv. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

Försök göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. 95% av tiden, kommer personer som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer troligt.

TIPS! Oavsett vad, du måste titta på din sluta en dag i taget. Att sluta röka är en process.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du låter folk veta dina planer, kommer de att motivera dig att vara engagerad. Detta kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, såsom vissa antidepressiva medel, några anti-depressiva läkemedel.

Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Du kan prova nikotinbytebehandling om du har nikotinuttag. Chanserna att någon slutar röka fördubblas om de använder nikotinplåster eller tuggummi. Undvik nikotinutbyten som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

TIPS! Innan du ställer in ett slutdatum eller på annat sätt planerar din avslutande process måste du vara förpliktigad att lyckas. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar sitt stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka är inte lätt, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

Det första steget i något program för att sluta röka är att sträva innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt av de många anledningarna till att du vill sluta.

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsoskada hos dig som står i ständig kontakt med det. Om du slutar röka, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människorna runt dig. Avsluta kommer att göra dig och alla runt dig hälsosammare.

När du slutar röka, börja med att byta märken. Genom att använda ett märke du ogillar, blir rökning lite mindre tilltalande. Vissa tycker att detta är till hjälp. Detta är ett utmärkt första steg på vägen för att sluta!

Sluta röka

De flesta som försöker sluta röka första och andra gången. När du slutar röka, ta det dag för dag. Om du misslyckas första gången, besluta om ett nytt slutdatum. Bara recommit varje gång du slutar, och fortsätt att lära dig längs din resa.

Om du rökning hemma, gör en noggrann städning av ditt bostadsutrymme, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut mattan och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Hela huset kommer att uppdateras, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går i dörren.

Om ditt hem luktar rök, rengör det noggrant. Rengör dina mattor, möbler och draperier. Du kan till och med överväga att lägga på ett nytt lager färg på väggarna. Skillnaden kommer att bli tydlig inte bara för dig utan för alla dina besökare, och du behöver inte lukta cigaretter medan du försöker sluta.

Skriv in listan på en märkbar plats där det ofta kommer att få ögat. Detta kan motivera dig motiverad under svaghetstid.

Planera framöver hur man hanterar stressiga tider. Många rökare används för att belysa en annan cigarett. Håll en lista över flera distraktioner som du kan använda om plan A inte fungerar.

Varje liten sak du kan lära dig om att sluta röka kan göra det enklare att göra framgångsrikt. Genom att följa råd och tips i denna artikel kommer det att bli mycket lättare att sluta vanan. Applicera vad du lärt dig i den här artikeln för att behålla din hälsa.

Komma med nya planer för att hantera stress. De flesta rökare använder cigaretter för att lugna sig under stressiga stunder. Om du gör en plan och har strategier på plats, kan du bättre undvika att röka. Det är bäst att ha några olika metoder att välja mellan.

Det är uppenbart att det finns många saker att tänka på när man tänker på Array. Använd de råd som hittas här, och du kan vara på rätt väg mot att bli expert på. Men se till att du fortsätter titta, eftersom det finns en hel värld av information.Source link