Sluta döda dig med cigaretter – Sluta röka med detta praktiska råd


Du har många fördelar att bestämma att du slutar röka. De kraftfulla förslagen i artikeln nedan kan vara den information du behöver för att förstärka ditt beslut med åtgärder för att göra det till en verklighet. Ring på dessa riktlinjer när du känner dig överväldigad, och du kan börja sparka vanan en gång för alla.

När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Även om du i slutändan röker, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Att kyla kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få kompletteringar som hjälper dig på vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symptomen på uttag.

När du slutar röka, undvik alla triggers som är kopplade till din vana. Till exempel, om dina triggers inkluderar rökning under körning, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Hitta en distraktion för att hålla dig upptagen.

Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Skälen du slutar kommer att vara en utmärkt motivation för dig att förbli rökfri.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar.

Försök inte detta själv. Få hjälp av dina vänner och familj. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp. Ibland genom att prata med andra som hanterar samma uttag och problem som du är kommer att hjälpa dig att luta sig på varandra och slutligen sluta vana.

Secondhand Smoke

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Även om dina familjemedlemmar väljer att inte röka, kan de få cancer eller andra allvarliga sjukdomar från att andas in i andrahandsrök. Din familjemedlemmar kommer att spendera mindre tid utsatt för farorna med begagnad rök när du slutar röka. Genom att sluta röka, skyddar du inte bara dig, utan du skyddar också dina nära och kära.

TIPS! Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. Huvudstoppet för att sluta cigaretter är din kropps beroende av nikotinavgiften.

Att hålla en positiv attityd kan vara den extra motivationen att sluta röka. Försök att tänka på hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! Att tänka på allt gott som kan hända som ett resultat av att sluta kan vara lika motiverande som att tänka på de dåliga.

Hitta supportgrupper, antingen lokalt eller i nätverket. Det finns många webbplatser som hjälper människor att sluta röka. Lär dig vilka tillvägagångssätt som har fungerat bra för andra. Det kan hjälpa till att modellera din egen efter dessa metoder. Människor som försöker sluta på samma gång förstår de unika kamperna som är inblandade i processen.

Troligen vet du redan att rökning är dålig för dig. Även dessa fördelar kanske inte räcker för att hålla dig motiverad, men de här tipsen ovan kan hjälpa till. Kom ihåg att dessa riktlinjer är kvar på rätt håll och förblir motiverade under hela processen. Du kommer att föryngra din kropp och njuta av din nya frihet från nikotin på nolltid!Source link