Sluta låta din Nicotine Addiction Rule ditt liv – sluta röka med dessa enkla tips


Med all stress och tryck relaterat till dagens livsstil kan det vara extremt svårt att sluta röka. Men du behöver inte fortsätta att gå igenom denna onda cykel av stress, tryck och rökning. Läs vidare för några tips som hjälper dig att sluta röka permanent.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Genom att göra denna lista kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

Tips! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Försök aldrig att kyla kalkon. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Om du slutar ge dig i alla fall, var det åtminstone lite längre att du kunde vara rökfri.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Att dela dina planer med dem omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

TIPS! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Tvinga dig själv att göra någonting, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får en cigarett.

Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid. Träning kommer att göra din stress försvunnen. Du bör börja långsamt om du inte har utövat någon tid. Att gå en kort promenad är ett bra exempel på en nybörjareövning. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.

Sluta röka

Se till att du berättar för dina vänner och familj att du slutar röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig genom tuffa tider. Att ha ett stödsystem är det bästa sättet att sluta. Det kommer betydligt bättre chanserna att du lyckas sluta röka.

Taper ner din rökning. På så sätt kan du komma igång med dina ansträngningar för att sluta röka. Vänta så länge som möjligt att få din första cigarett på morgonen. Om det är svårt att minska antalet gånger du röker per dag, så försök minska på den mängd cigarett du röker per gång. Försök röka en halv cigarett istället för en full cigarett.

TIPS! Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka begäret efter en cigarett.

Nu när du har läst den här artikeln borde du ha mycket mer förtroende för din förmåga att permanent sluta röka. Om du lägger på detta råd för att arbeta i ditt liv, kommer rökning snart att vara ett minne.Source link