Sluta låta din nikotinavgift styra ditt liv – sluta röka med dessa enkla tips


Uppgiften att sluta röka kan bryta vilja till även den mest bestämda personen. Även människor som är desperata att sluta tror fortfarande att rökning ger något åt ​​dem. När du är redo att ta bort dig själv och dina känslor från cigaretter och sluta bra, ska de tips du hittar här hjälpa dig att komma igång.

Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett samhällscentrum eller en skola efter timmar.

Tips! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök. Om inget annat, häll dig ett stort iste och lova dig att sluta dricka det först. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. Du kan också läsa om andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

Älskade Ones

Tips! När du känner viljan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. De bör också veta att nikotinuttaget kan påverka ditt humör i början, vilket gör att du verkar oskaraktiskt korthärdad eller grumpig. Att sluta röka är inte lätt, så du bör få hjälp av dina nära och kära att hjälpa dig genom processen.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom. Nikotin är ett mycket beroendeframkallande läkemedel och de fysiska begären kan vara mycket svåra att övervinna.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ett åtagande att se det igenom. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. För att vara motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.

TIPS! Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning.

Sammanfattningsvis finns det ingen anledning att vara rädd för förslaget att utbyta tobak från ditt liv. Att drivas av din motivation och självsäkerhet i din framgång kommer att se till att du uppfyller dina mål och aldrig röker igen. Du kan chocka dig själv med vad du kan åstadkomma med rätt inställning.Source link