Sluta låta din nikotinavgift styra ditt liv – sluta röka med dessa enkla tips


Medan många rökare vill sluta känner de ofta att de inte har den styrka eller resurser som krävs för att ge upp cigaretter. Denna artikel hjälper dig att fortsätta med din resa för att sluta röka!

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare. Dina ansträngningar blir enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Se till att du är fullt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning. Hjälp dig att vara motiverad genom att komma ihåg allt som orsakade att du vill sluta och skriva ner dem för att hålla dem på ditt sinne.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om. Din läkare är också den enda som kan skriva en recept för en nikotinersättningsmedicinering.

Secondhand Smoke

Sluta röka för dina nära och kära hälsa. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. Att sluta minskar din familjs exponering för sekundär rök, så att de blir mindre benägna att bli allvarligt sjuk om du slutar. Att sluta kommer inte bara att förbättra din egen hälsa, men det kan också hjälpa dina nära och kära att bli friskare.

Motivation och positiv utsikter är nyckeln till att sluta. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! De negativa effekterna av rökning kan leda till att vissa slutar, men använder också positiva fördelar för motivation.

TIPS! Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

Klipp tillbaka på rökning. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. Ett bra sätt att minska antalet cigaretter du röker är att bara tillåta dig att kunna röka hälften av cigaretten när som helst.

Titta på stopp som ett ändamålsenligt val. Du börjar din resa dagen då du säger nej till en cigarett. Stoppa dig omedelbart och se aldrig tillbaka. Förbinda sig att stanna, period. Dock släpps cigaretter helt och hållet att fungera ganska bra.

Det är få saker som är hårdare än att sluta röka. Att sluta kan verkligen fungera, men. Allt som krävs är tålamod, tid och framför allt viljestyrka. Det kan aldrig skadas för att ha bra information att arbeta med. Använda tipsen i artikeln ovan hjälper dig att uppnå ditt mål tidigare än du trodde.Source link