Sluta låta din nikotinavgift styra ditt liv – sluta röka med dessa enkla tips


Även om riskerna med rökning är kända kämpar många människor för att bryta sin vana. Om du själv har kämpat för att sluta röka, kan den här artikeln hjälpa till. Ta av vilka av dessa du tycker kommer bäst att passa dig i din kamp för att sluta röka och tillämpa dem nu.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en betydande skillnad under året.

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp att sluta röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. Hypnotisten kommer att framkalla en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att hysa sig i ditt sinne. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.

Koncentrera på varje dag när det gäller att hjälpa dig att sluta röka. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och bättre kan hantera det dagliga slipverket.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Försök aldrig att sluta röka själv. Berätta för dina vänner och släktingar att du slutar, och få dem att ge dig en hand. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Att prata med dem som delar samma erfarenhet kan hjälpa dig genom processen.

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Att byta till ett dåligt märke kan negativt ändra din uppfattning om att röka. Detta hjälper dig att undvika att röka överskrids, vilket förbättrar din hälsa och välbefinnande. Detta är ett effektivt sätt att försörja dig för att sluta helt.

Att ha en positiv attityd och mycket motivation kan direkt påverka hur lätt det är för dig att sluta röka. Föreställ dig ditt liv efter att du röker, där du är friskare, lyckligare och kan hålla fast vid din månadsbudget med lite vänster. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

TIPS! Skynda inte till att sluta. Ta det dag för dag.

Dessa förslag bör ge dig en bra start när du ritar dig själv om cigarettvanan. Du förtjänar att leva ett liv utan cigarettrökning. Ge dig själv chansen att bli av med denna envisa beroende. Belöningen för att sluta kommer att vara väsentlig, inklusive att se bättre ut och må bättre.Source link