Sluta låta din Nikotinavgift styra ditt liv – Sluta röka med dessa enkla tips


De flesta rökare skulle vilja sluta men anser det svårt att nästan omöjligt att göra det och att de helt enkelt inte är kapabla. i artikeln nedan kan vara vägen till frihet från cigaretter.

Sluta röka

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Undvik att gå kallt kalkon. 95% av tiden, kommer personer som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

TIPS! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Försök säga dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller efter att du har druckit ett stort glas vatten.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har slutat röka efter att ha besökt en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser som är inbäddade i ditt sinne. När du äntligen vaknar kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Övning är också ett utmärkt sätt att lindra stress och att få en hälsosammare inställning. Om du är ny att träna, kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Se till att du får mycket vila när du slutar röka. För de flesta kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får en full natts sömn, är du mycket mer sannolikt att sluta röka för gott.

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och bättre kan hantera det dagliga slipverket.

Tala med en läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta röka som du inte visste existerade.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka. Du kan också överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, hålla en journal eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har lite tid, omger dig med trevliga distraktioner, som bra böcker eller läs en bok.

Tala med en sjukvårdspersonal om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Han kan ordinera dig ett läkemedel för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.Source link