Sluta låta din nikotinavgift styra ditt liv – sluta röka med dessa enkla tips


Även om de negativa hälsoeffekterna av nikotinberoende har tydligt framlagts, har många människor en oerhört svår tid att sluta röka. Om du är bland dessa personer, följ den här artikelns tips. Applicera dessa tips så att du kan komma på vägen för att sluta röka.

Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Om du slutar röka en cigarett, kan försena det innebära att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har slutat framgångsrikt efter att ha besökt en hypnotisör. Den professionella kan sätta dig och ge dig positiva affirmationer. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte tycka som tilltalande, vilket innebär att du är ett steg närmare att sluta.

TIPS! Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Bargain med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på att ge upp cigaretter till dag utan rökning. Du kan alltid ha mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Sluta röka

Få mycket sömn varje natt om du försöker sluta rökning. För många personer, uppehåller sig sent på natten, får de ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är runt för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om begäret inte har passerat, upprepa processen! Berätta för dig själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kommer mer än troligt att vara humör när du slutar, du kommer förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka är en riktig utmaning, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att hjälpa till att ersätta nikotin du får från cigaretter.

TIPS! Oavsett vad du behöver titta på din sluta en dag i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Om du tenderar att röka medan du kör eller dricker, måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte gör det Tänk på att tända en cigarett. Försök hitta någon typ av ämne.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det för att de ger upp eller stanna i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du vill sluta.

Tala med en läkare om att sluta röka. Din familjläkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till.

TIPS! När du vill bli rädd för att röka blir överväldigande, försök att använda en fördröjningstaktik. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Secondhand Smoke

Secondhand smoke kan påverka hälsokomplikationerna. När du slutar slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökning vana genererar. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och de som är friskare.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att driva dig för att fortsätta med dina ansträngningar. Ett stödsystem är ett viktigt verktyg. Detta kommer att hjälpa dig att uppnå din gaol.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Receptbelagda läkemedel kan vara biljett för att hjälpa dig.

Genomförandet av flera av de ovanstående tipsen kan hjälpa dig att göra snabba framsteg med ditt mål att sluta röka. Du kommer att känna dig mer värdig om ditt liv är fria från tobaksberoende. Sätt dig först och inser att du förtjänar ett hälsosammare liv utan riskerna och problemen som rökning orsakar. Även när du kämpar för att sluta, kommer din hälsa att förbättras synligt med varje dag du undviker cigaretter.

Blåa widgets är faktiskt ett mer komplicerat ämne än vad som först verkar vara. Fortsätt med att lära och lägga till grunden för information som du hittade i den här artikeln. Var på utkik efter nya källor och den senaste informationen för att få ett ben upp.Source link