Sluta låta din nikotinavgift styra ditt liv – sluta röka med dessa enkla tips


Många vet att det inte är en bra idé att röka, men de bestämmer sig fortfarande för att göra det. Avsluta är möjligt, men det är utmanande. Ofta återvänder folk till rökning istället för att lägga in arbetet för att övervinna deras missbruk. Om du är redo att lära dig vad du behöver göra för att förhindra din rökvanor, läs vidare.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Tips! Att gå med i en bra supportgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. När du är kring människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningarna som är förknippade med att sluta.

För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesstämning genom hälsosam kost.

Nikotinutbyte

Du kanske vill titta på terapi för att hjälp med nikotinutbyte. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Kraven kan vara överväldigande. Terapier som nikotinbytebehandling kan vara till hjälp. Forskning har visat att personer som använder sig av nikotingummi, pastiller eller fläckar kan ha dubbelt så många chanser att sluta röka framgångsrikt. Undvik nikotinutbyten som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

TIPS! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Tvinga dig att slutföra en annan chore, innan du kan få en cigarett.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Till exempel, om du gillade att röka i bilen eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka. Bli involverad i något annat under dessa tider, för att komma ihåg ditt önskemål om att röka.

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas. Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna du vill sluta.

Nu vet du att du kan sluta röka om du verkligen försöker. Hitta din motivation och hålla dina mål i åtanke hela tiden. Om du använder alla de tips du läser från den här guiden kommer du att kunna sluta röka på nolltid.Source link