Sluta låta din nikotinavgift styra ditt liv – sluta röka med dessa enkla tips


De flesta människor upptäcker att sluta är mycket svårt. Det finns ingen enda botemedel som fungerar för alla. Du kanske måste undersöka och experimentera tills du hittar en som fungerar för dig. Nedanstående tips kan hjälpa till att sluta överraskande enkelt.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

Tips! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

Att skriva ner det kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Dessa personer kan erbjuda stöd, vägledning och råd om hur man ska sluta. Stödgrupper kan ofta hittas i din lokala kyrka, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Stödgrupper är universella, som du hittar finns det många som slutat röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

Om du önskar att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

Övning är en mycket effektiv stress orsakad av nikotinuttag. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja med korta promenader eller en lätt rutin och bygg dig därifrån. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om så inte är fallet, upprepa detta steg så ofta som behövs.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

Tips! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov.

Försök att äta mer grönsaker i frukt för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att förhindra den karakteristiska viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Berätta för dig själv att vänta fem eller tio minuter när du känner uppmaningen att röka. Det är möjligt att när fem till tio minuter rullar runt, kommer uppmaningen att ha gått. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.Source link