Sluta låta din nikotinberoende vara ditt liv – sluta röka med dessa enkla tips


Behovet av att mata en cigarett kan verkligen vara obekväma och besvärliga sociala situationer. Du måste avbryta vad du gör för att gå ut och röka, och du känner dig konstig om du inte har dina favoritprodukter. Läs vidare för att ta reda på vad du slutade röka en gång för alla. Den här artikeln innehåller en hel del användbara tekniker för att sluta röka.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du slutar ge dig i alla fall kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller gemenskapskollegor i ditt område.

Tips! När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten som du planerar att sluta röka. När du delar den här informationen med dem som är närmast till dig, kommer de att motivera dig att vara engagerad. Detta kan ge dig behov för att hålla koll på att sluta röka.

Se till att du får gott om vilopaus när du försöker sluta röka. För många, uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Planera i förväg hur du kan hantera de stressiga tiderna. Många rökare brukar röka när de är stressade. Håll en back-upplan praktisk om plan A inte fungerar.

Ta bara en dag om du försöker sluta röka. Att sluta kan vara en lång process. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och dina dagar börjar börja lägga till för alltid.

Håll dig fri från situationer där du normalt associerar med rökning.

För att hjälpa dig med sluta röka, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Statistiken visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är bunden till cigarettrökning. För att inte bli en statistik.

Den första veckan efter att du slutat sluta röka är det svåraste när du slutar röka. De första två dagarna utan rökning är när kroppen försöker bli av med all nikotin som den har höll på. Efter det att de fysiska begären har passerat kommer nikotinbehov att vara primärt psykologiskt. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att bli svårt att arbeta genom, kommer det att göra att de motsätter sig dem betydligt mindre traumatiska.

Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritabilitet och be dem att bära med dig. Det är inte en lätt uppgift att sluta röka och du bör se till att din älskade stödjer dig under denna process.

TIPS! Be dina vänner och kära att vara stödjande för ditt beslut att sluta röka. Det är dock viktigt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte skämma bort.

När du slutat röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Att hålla aktiva hjälper dig också att hålla dig i vikt. Endorfinernas träningsproduktion kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i framtiden. Du kan upptäcka att du erövrar en nästan identisk situation med vägen.

Du kan ha använt rökning som din krycka vid stressfel. Om det är sant, kommer det verkligen att hjälpa till att hitta några bra avkopplingstekniker att använda när du känner att stress börjar bygga upp.

Att undvika de utlösare som orsakar att du längtar efter en cigarett är nyckeln till att sluta helt. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett. Försök använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

TIPS! Undvik dina triggers att sluta röka med mer framgång. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel.

Om du är sjuk att känna att du måste röka, är du nästan där. Rådgivning i den här artikeln bör motivera dig för att slutligen sluta röka. Börja använda dessa tips och du kan äntligen vara fri från behovet av cigaretter.

Många människor skulle vilja förstå Array, men de vet inte alltid hur de ska gå till det. Lyckligtvis kommer du att kunna hitta all information du behöver här. Nu är det dags att ta den kunskap du har fått och tillämpa den på ditt liv!Source link