Sluta låta ditt liv styras av cigaretter: Få hjälp att sluta här!


Det spelar ingen roll hur mycket uppmärksamhet ges på nackdelen med att röka, människor kämpar fortfarande för att sluta. Om du råkar vara en av dessa personer, erbjuder följande artikel tips som kan hjälpa dig att sluta för gott. Använd några idéer som du tycker kan hjälpa dig att sluta röka.

Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Detta ökar sannolikheten för att du slutar bra.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Skapa din egen personliga lista hjälper dig göra detta.

Tips! Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Att förvärva tjänster av en licensierad hypnotisör har visat sig vara effektiv för många andra.

Nikotinutbyte

Du kanske vill tänka på att försöka använda nikotinutbyten. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irritabel. Ibland kan lusten efter nikotin vara mer än du kan hantera. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa till att hantera begär. Studier har visat att personer som använder någon form av nikotinbytesprodukt dubbelt så sannolikt lyckats sluta röka. Använd dock inte nikotinersättningsprodukter medan du röker.

Att sluta röka vanligtvis är tillräckligt svårt, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Bli involverad i något annat under dessa tider, för att komma ihåg ditt önskemål att röka.

TIPS! När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. När du delar informationen med dem som är närmast till dig, kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta.

Om du behöver lite extra motivation för att sluta röka, var vänlig och håll din familj och någon annan som skulle drabbas om du skulle bli sjuk eftersom denna vana i ditt sinne. Statistik säger att en av fem personer dör av cigaretter i USA. Låt inte dig bli en statistik.

Sluta röka

Den första veckan är alltid det svåraste när du slutar röka. När du slutar röka, sjunker nikotinhalterna i kroppen snabbt och leder till abstinenssymptom. Efter den här inledande perioden kommer dina nikotinbehov för det mesta att vara psykologiska. Medan det fortfarande är svårt, kommer det att motstå dem betydligt mindre traumatiskt.

TIPS! För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor.

Gör lite träning. När du slutar röka, märker du omedelbart en förbättring av lunghälsan och ökad andningsförmåga, så att du kan träna lättare. Att hålla aktiva hjälper dig att hålla dig i vikt. Övning producerar endorfiner, som inte ersätter nikotinhöjder, men lindrar uttagssymtomen.

Att bli av med något som kan påminna dig om att röka är fördelaktigt för alla som försöker sparka vanan. Bli av med tändare och askkoppar. Rengör dina mattor, draperier och möbler samt dina sängkläder, handdukar och kläder för att avlägsna stanken av rök. Att göra detta kommer att förhindra saker som påminner dig om att röka från att utlösa ditt begär efter en cigarett.

Du bör försöka att äta ett överflöd av frukt och grönsaker när du försöker sluta. Att uppmärksamma din kost och inklusive lågt kaloriinnehåll, hälsosam mat kommer att ge dig ett steg i ditt slut på en mängd olika sätt. Att ha en ersättning för att klara sig för att röka kan hjälpa till, särskilt om du håller din mun och händer upptagen. Genom att äta dessa saker hjälper du dig att negera någon viktökning. Vitaminerna och näringsämnena i dessa livsmedel kommer att minska obehagen vid uttag.

TIPS! Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Utsätt rökslangen i tio minuter och använd sedan din tid klokt.

Få hjälp från vänner och familj när du fattar beslutet att sparka röksvanan. Faktum är att alla är medvetna om det faktum att du slutar. Du kan bli förvånad över hur mycket uppmuntran och stöd du får, och hur fördelaktigt det kan vara. För ännu bättre resultat, gå till en verklig eller online supportgrupp och få lite CBT.

Dessa tips kan ge dig en bra start mot att bli tobaksfri. Ditt liv är värt att bo på en tobaksfri väg. Ge dig själv chansen att bli av med denna vana. Du kommer att se många fördelar i din hälsa och livskvalitet efter att du slutat röka.Source link